MUST Read

Το τέλος του 2021 θα ξεκινήσει η κατασκευή του Ε65 στον νομό Τρικάλων

Μόνο οφέλη υπάρχουν από την εξέλιξη και την κατασκευή του βόριου τμήματος του Ε65 .Τα έργα καλώς έχουση των πραγμάτων θα ξεκινήσουν στους τελευταίους μήνες του χρόνου και η ΤΕΡΝΑ θα είναι η εταιρία που θα ολοκληρώσει το τρίτο κομμάτι .Σύμφωνα με εκτιμήσεις το τέλους του 2025 θα κινούμαστε στον νέο δρόμο.

Η ολοκλήρωσή του  θα συμβάλει στην ανάπτυξη των οικονομικών περιοχών Κεντρικής Ελλάδας, Θεσσαλίας και Δυτικής Μακεδονίας που εξυπηρετούνται από τον αυτοκινητόδρομο Ε65. Θα δώσει ώθηση στην οικονομική δραστηριότητα και θα στηρίξει τις επενδύσεις και τη δημιουργία θέσεων εργασίας στις περιοχές αυτές, βελτιώνοντας τη διαλειτουργικότητα, την προσβασιμότητα και την ασφάλεια του οδικού δικτύου. Η ενίσχυση θα συμβάλει επίσης, αφενός, στην αντιμετώπιση του προβλήματος της κυκλοφοριακής απομόνωσης των περιοχών αυτών και, αφετέρου, στην αναβάθμιση μιας ταχείας, διεθνούς οδικής σύνδεσης με την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία.

Χρειάζεται συνένωση πολιτικών δυνάμεων στην Θεσσαλία για την επίσπευση των έργων ώστε να αποφευχθούν οι οποίες καθυστερήσεις για να ολοκληρωθεί ο δρόμος….

cz

Back to top button
Close
Close