MUST ReadUncategorized

Το ραδιοφωνικό δίδυμο της πόλης που σου φτιάχνει την μέρα τώρα και τηλεοπτικό

Οι παγιωμένες εκφράσεις είναι ένα ελκυστικό κομμάτι της ελληνικής και κάθε άλλης γλώσσας: δίνουν χρώμα και πλούτο στη γλώσσα, επιτρέπουν να εκφρασθούν λεπτές αποχρώσεις, ενώ συχνά ακόμα και η ιστορία της γέννησής τους είναι γοητευτικά ενδιαφέρουσα”.

Όλα τα παραπάνω μπορούν και κολλάνε  κάλλιστα στην ραδιοφωνική πρωινή δημοσιογραφική εκπομπή της Ραδιοφωνικής Λέσχης, Λόγια του Αέρα. Και όμως είναι γεγονός καθώς το δίδυμο  της εξαίρετου Δημοσιογράφου Ευαγγελίας Σωτηρίου και του έμπειρου ραδιοφωνικού παραγωγού Κώστα Κορλό πέρα  από το γεγονός ότι κολλάει με όλα,  πλέον έρχεται και τηλεοπτικά να καθηλώσει το κοινό του .

Πρωτοστατώντας στα Τρίκαλα μετά τον ήχο στα fm τώρα και με εικόνα, ιντερνετικά με live μέσω της σελίδας του σταθμού στο fαcebook….Μια μιντιακή συνταγή του καιρού μας με δωρεάν πρώτη ύλη τις φωνές των ακροατών στα μικρόφωνα. Παρέα κι επικοινωνία, αυτή η μαγική συνθήκη της ανθρώπινης φύσης που πολύ αναιρείται σε μέρες πανδημίας  στο εβδομαδιαίο ραντεβού τους με τον ραδιοφωνικό αέρα στους 97,6

 

Back to top button
Close
Close