Trikala life

Παρουσίαση για το βιβλίο της δημοσιογράφου Έρης Μαυρογιάννη”Όπου η ζωή στο κόκκινο”

Το πρώτο βιβλίο της δημοσιογράφου Έρης Μαυρογιάννη ”Όπου η ζωή στο κόκκινο” κυκλοφόρησε και θα παρουσιαστεί στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρικκαίων την Παρασκευή 10 Μαρτίου στις 20.00 ,θα προλογίσει η αντιδήμαρχος Έφη Λεβέντη, ενώ στο πάνελ συμμετέχουν : Η Σία Φαράκη ,Η Ελένη Ζιάκα,ο Ζήσης Παπαιωάννου,η Μάρθα Μπατατόλη,και οι γιατροί Νίκος Μαγκούτης & Κωνσταντίνος Μπάκος.

”Όπου η ζωή στο κόκκινο’
Μία ιστορία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, με μέρος των εσόδων του βιβλίου να διατίθεται στον Πανελλήνιο Σύλλογο παιδιών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες «Η Καρδιά του Παιδιού»!

Έρη Μαυρογιάννη :Με τη συμμετοχή του θεατρικού εργαστηρίου «Σία Φαράκη» και της ίδιας της Σίας Φαράκη. Με την παιδική και νεανική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου της Δημοτικής Χορωδίας Τρικάλων Ελένης Ζιάκα. Με τον ηθοποιό – συγγραφέα Ζήση Παπαϊωάννου. Με τη Μάρθα Γκάνια – Μπατατόλη, μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου παιδιών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες «Η Καρδιά του Παιδιού» και με γιατρούς που θα αναφερθούν στις συγγενείς καρδιοπάθειες.

Σας περιμένω με χαρά να τα πούμε και από κοντά!

 

Back to top button
Close
Close