Business NewsΤρίκαλα

Το περιοδικό ΙΔΕΕΣ αποχαιρετά το 2016 με ένα μοναδικό τεύχος !

Το περιοδικό ΙΔΕΕΣ αποχαιρετά το 2016 με ένα μοναδικό τεύχος.Ένα τεύχος γεμάτο πρόσωπα ,συνεντεύξεις ,νέες αφίξεις στο επιχειρείν & πολύ μόδα με ότι καινούργιο κυκλοφορεί, στα χέρια σου από αυτή την εβδομάδα.
Η μεγάλη στιγμή ..έφτασε .Το νέο τεύχος θα είναι στα χέρια σας με ένα εντυπωσιακό εξώφυλλο που φιλοξενεί την Μαρία Μπεκατώρου!cover_idees33

Με μερικούς από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της μόδας και της αγοράς να συμμετέχουν στη συντακτική της ομάδα όπως : Αλέκα Κλιάφα, Οδυσσέα Πάνο,Μυρσίνη Κατσάνου,Γεωργία Λουλέ,Κατερίνα Πλεξίδα,Ελισσάβετ Δόλια και μια ομάδα έμπειρων φωτογράφων που το πλαισιώνουν κάθε φορά Λένα Μαγκούτα,Floulis Photographers ,Κατσάνος Σωκράτης,Ακης Ζαραλής.
Με ένα περιοδικό που αξίζει να έχει ένα λόγο στο τι επιτέλους σημαίνει μόδα σήμερα, αλλά και για τα άρθρα μας πάνω στην επιχειρηματικότητα ,την ανθρωπιά και τον Πολιτισμό !

Το ΙΔΕΕΣ Μagazine κυκλοφορεί νέο, ολόφρεσκο τεύχος, για να περάσετε τις γιορτές σας παρέα με το αγαπημένο σας περιοδικό και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ,Κώστας Καραφώτης ,Στηβ Μιλάτος ,Κώστας Σκρέκας, Κώστας Αγοραστός, Γρηγόρης Παπαβασιλείου, Β.Ρέντζιος ,Ευθ.Καφάσης, Κοσμάς Σταφυλάς ,Ν.Οικονομίδης ,Δ.Μουχάκης,Όλγα Μαλικιώση, Αγγελική Πηλίγκου,Νάνσυ Σπαθή,’Ολια Καλλέα, Γ.Πατεράκη, Στ.Σούλιος, Β.Σαγαράκη, Ελενα Ζωγράφου,Παρ.Παλάτου.unnamed
O καλύτερος και πιο έξυπνος οδηγός μόδας και ομορφιάς. Με εύχρηστο σχήμα, o αναγνώστης βρίσκει αμέσως ό,τι τον ενδιαφέρει!
Ραντεβού στα κεντρικά καφέ και στα σημεία διανομής! Τρίκαλα-Καρδίτσα –Καλαμπάκα.
Η υπεύθυνη έκδοσης στο περιοδικό, Αλεξάνδρα Τάμπου

Back to top button
Close
Close