Beauty experts

Το λάθος που κάνεις στην εφαρμογή της μάσκαρα και δεν είναι έντονο το βλέμμα σου


μάσκαρα δεν λείπει από κανένα νεσεσέρ καθώς είναι το αγαπημένο προϊόν μακιγιάζ των περισσότερων γυναικών μετά το κονσίλερ και το ρουζ.

Ένα βλέμμα που μαγνητίζει είναι πάντοτε το ζητούμενο στο μακιγιάζ. Μερικές φορές δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από ένα μαύρο μολύβι και μία καλή μάσκαρα για να τονίσουμε τα μάτια μας.

Η μάσκαρα θεωρείται το little black dress της ομορφιάς και πρόσφατα μάθαμε για ένα λάθος που κάνουν πολλές γυναίκες κατά την εφαρμογή της. Το βίντεο που εντοπίσαμε στο Instagram δείχνει ότι δεν πρέπει να εφαρμόζουμε την μάσκαρα βιαστικά και με πολλές στρώσεις.

Αντίθετα, αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να εφαρμόζουμε την μάσκαρα από τις ρίζες των βλεφαρίδων μέχρι τις άκρες με αργή κίνηση για να δίνουμε ένταση στο βλέμμα.

Αν θέλoυμε να δημιουργήσουμε ένα ακόμα πιο καθηλωτικό βλέμμα, περνάμε μια δεύτερη στρώση στις βλεφαρίδες του επάνω βλεφάρου για να σετάρουμε την εφαρμογή. Με απαλές πάντα κινήσεις από τις ρίζες μέχρι τις άκρες.

Το λάθος που κάνεις στην εφαρμογή της μάσκαρα και δεν είναι έντονο το βλέμμα σου

Στη λίστα με τα πιο βασικά του μακιγιάζ, η μάσκαρα παίζει αναντικατάστατο ρόλο.

Είτε έχετε λεπτές βλεφαρίδες που χρειάζονται «ενίσχυση», είτε φυσικά ίσιες που ποθούν να αποκτήσουν καμπύλες, είτε κοντές που έχουν ανάγκη έξτρα μήκος, η ιδανική μάσκαρα για εσάς υπάρχει εκεί έξω στην αγορά.

Ο σωστός τρόπος εφαρμογής της μάσκαρα για βέλτιστο αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα. Αν θέλετε να έχετε ένα έντονο βλέμμα πρέπει να απλώσετε τη μάσκαρα από την ρίζα μέχρι την άκρη με αργή κίνηση και ποτέ μια βιαστική. Στη συνέχεια μπορείτε να απλώσετε ξανά τη μάσκαρα για τη δεύτερη στρώση, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Μαγνήτισε το ενδιαφέρον και δείξε τη θηλυκότητά σου μέσα από το δυνατό σου σημείο, το βλέμμα σου!

Back to top button
Close
Close