FashionΕπιχειρείν

Το αγαπημένο SoWood μεταφέρθηκε σε νέο χώρο στη Γαριβάλδη 11!

SoWood Handmade jewels and bags

Η ιδέα του SoWood δημιουργήθηκε από την αγάπη του Αποστόλη Κόσιβα για το ξύλο και τη δημιουργία. Στο νέο του χώρο στη Γαριβάλδη 11, στο κέντρο των Τρικάλων θα βρείτε όλα τα ξεχωριστά κομμάτια SoWood, φτιαγμένα με μεράκι και φαντασία. Διακοσμητικά χώρου 

Τα ξύλα που χρησιμοποιούμε είναι διαφορετικά,ανάλογα με την έμπνευση και το στιλ του κάθε χειροποίητου κομματιού.Οι επιλογές μας σε χρώματα και σε καπέλα φωτιστικών γίνεται πάντα με βάση την κλασική φινέτσα,τα γήινα χρώματα και σχέδια.Έμπνευσή μας είναι η φύση και οι χρωματισμοί της,καθώς το βασικό υλικό των δημιουργημάτων μας είναι το ξύλο.

Στο νέο χώρο του SoWood θα βρείτε επίσης, ειδικές κατασκευές .Με πολλή αγάπη και ευαισθησία για το παιδί φτιάξαμε ευφάνταστα αντικείμενα για να στολίσετε το δωμάτιο του παιδιού σας ή για να κάνετε ένα ξεχωριστό δώρο στους φίλους σας. Τα χρώματα που επιλέγουμε είναι οικολογικά και σε συνδυασμό με τα υφάσματα που χρησιμοποιούμε δημιουργείται ένα παραμυθένιο αποτέλεσμα για το μικρό σας αγγελούδι.

 Δείτε τη συλλογή μας σε αξεσουάρ μόδας, σκουλαρίκια και τσάντες σε πολλά χρώματα και σχέδια και βρείτε αυτή που ταιριάζει στο δικό σας στυλ!  

Καλέστε στο  2431181300 και κάντε τη δική σας παραγγελία ή επιλέξτε από τις προτάσεις του SoWood

Back to top button
Close
Close