Επιχειρείν

Τουρισμός Για Ολους: Από πότε μπορείτε να κάνετε check in για τις διακοπές σας

Το πρόγραμμα “Τουρισμός Για Όλους”, προϋπολογισμού 30 εκατ. ευρώ, δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού για να ενισχύσει τους δικαιούχους ώστε να απολαύσουν διακοπές στη χώρα μας από τον Ιούλιο ως και το τέλος του έτους. Μέσω του “Τουρισμός Για Όλους” επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια, τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα ως πάροχοι προσφέροντας ειδικές τιμές

Οι δικαιούχοι μπορούν να κάνουν τις διακοπές τους μέσω του προγράμματος από την 1η Αυγούστου έως και τις 31 Δεκεμβρίου.

Η επιδότηση μέσω του e-voucher δίνει τη δυνατότητα στους τελικούς δικαιούχους του προγράμματος να επιλέγουν οι ίδιοι τους παρόχους διαμονής. Το e-voucher θα λαμβάνεται με τη χρήση των κωδικών TAXISnet μέσω της πλατφόρμας https://www.tourism4all.gov.gr/.

Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να τυπώσετε το e-voucher ή να το αποθηκεύσετε και να χρησιμοποιήσετε σύμφωνα με τις ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ EVOUCHER

Η ημερομηνία έναρξης αφίξεων (check in) στα συμβεβλημένα καταλύματα είναι η 5η Αυγούστου 2020. Υπενθυμίζεται ότι οι τελικοί δικαιούχοι του προγράμματος “Τουρισμός για Όλους” ανακοινώθηκαν την Παρασκευή, 31 Ιουλίου, από το υπουργείο Τουρισμού.

Προϋπόθεση για το πρόγραμμα “Τουρισμός για όλους” αποτελεί η διαμονή διάρκειας 4 διανυκτερεύσεων. Αν κάποιος αποχωρήσει νωρίτερα το e-voucher ακυρώνεται, σύμφωνα με τα οριζόμενα στη Δημόσια Πρόσκληση. Το σύνολο του κόστους της διαμονής βαρύνει τον δικαιούχο, ενώ αν επιθυεμί να παράμείνει πέραν των 4 διανυκτερεύσεων τις οποίες καλύπτει το πρόγραμμα “Τουρισμός για όλους”, η συμφωνία για το ενοίκιο του καταλύματος γίνεται ανάμεσα στον πάροχο και τον δικαιούχο. Το Υπουργείο Τουρισμού δεν εμπλέκεται σε αυτή τη συμφωνία.

Back to top button
Close
Close