Idees Sports

Τουλάχιστον στην Κρήτη δεν χάνουμε

Με έναν βαθμό στις αποσκευές του και για πέμπτο παιχνίδι μακριά από την νίκη επιστρέφει στα Τρίκαλα ο ΑΟΤ μετά το 1-1 μέσα στην Ιεράπετρα.

Η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη που παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές λόγω των απουσιών εμφάνισε και πάλι προβλήματα στα μετόπισθεν και δέχτηκε γκολ στην πρώτη φάση που δημιούργησαν οι Κρητικοί με τον Γκίνη.

Ισορρόπησαν στην συνέχεια το παιχνίδι και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Ριζογιάννη στο 26’ ο οποίος είχε αστοχήσει νωρίτερα σε πέναλτι αλλά πήρε το ριμπάουντ.

Τα Τρίκαλα παρουσίασαν τα γνωστά προβλήματα στο κέντρο της άμυνας με τους στόπερ να χάνουν τον Γκίνη στο πρώτο γκολ και εν συνεχεία να είναι σε μόνιμη …θαλασσοταραχή χάνοντας και τις εναέριες αλλά και τις επίγειες μονομαχίες. Η εικόνα αυτή είχε ως αποτέλεσμα ο Χαραλαμπίδης στο ημίχρονο να αντικαταστήσει τον Κεχαγιά με τον Ζώγκο.

Στην επανάληψη ο Χαραλαμπίδης άλλαξε την επίθεση, έριξε μέσα Μολά και Κωστίκο που ντεμπουτάρισαν αλλά δεν κατάφεραν να βγάλουν ούτε μία ευκαιρία.

Προφανώς και ο βαθμός σε αυτό το αμφίρροπο πρωτάθλημα καλός είναι αλλά θα πρέπει να βρεθούν λύσεις στα σημεία που η ομάδα πονά γιατί με πιο δυνατούς αντιπάλους (σήμερα έπαιζες με τον ουραγό) θα υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες.

Back to top button
Close
Close