ΠολιτισμόςΤρίκαλα

Τι μπορεί να γίνει από κατεψυγμένα θαλασσινά; Θαλασσινό κοκτέιλ

Τα θαλασσινά δεν θεωρούνται πλέον εξωτικά, αλλά γιατο μαγείρεμα από αυτά νόστιμα πιάτα δεν είναι απαραιτήτως ένα επαγγελματικό γαστρονομικό. Τα κατεψυγμένα κοκτέιλ αποτελούνται από χαμηλής περιεκτικότητας σε θερμίδες και υγιεινά τρόφιμα, επομένως συνιστώνται για κατανάλωση τόσο από την απώλεια βάρους όσο και από τα άτομα με χρόνια νοσήματα.

Υπάρχουν μερικές απλές μεθόδους για όσους δεν το κάνουν να ξέρεις πώς να ετοιμάσει ένα παγωμένο κοκτέιλ. Το πρώτο από αυτά είναι το μαγείρεμα. Η ευκολία είναι ότι τίποτα δεν χρειάζεται να αποψυχθεί. Βάζουμε τα θαλασσινά σε ζεστό αλατισμένο νερό. Ένα πολύ σημαντικό ερώτημα είναι πόσο να μαγειρέψουμε ένα παγωμένο θαλάσσιο κοκτέιλ. Είναι πέντε λεπτά. Εάν μαγειρέψετε περισσότερο, το κρέας θα γίνει άγευστο και σκληρό. Αλλά μετά την απενεργοποίηση της φωτιάς, αξίζει ένα λεπτό για να περιμένετε, αφήνοντας το ζωμό να ετοιμάζεται.ΑΦΟΙ Ι. & Σ. ΛΑΝΑΡΑ Α.Β.Ε.Ε.

Μια άλλη επιλογή είναι το τηγάνισμα. Όσοι δεν ξέρουν πώς να ετοιμάσουν ένα θαλάσσιο κοκτέιλ παγωμένο σε ένα τηγάνι, θα περιγράψουμε λεπτομερώς την όλη διαδικασία. Ρίχνουμε φυτικό λάδι στο τηγάνι, αναθερμάνουμε το. Χύνουμε θαλασσινά εκεί. Τρίψτε και ανακατέψτε για τρία λεπτά, ελέγξτε την ετοιμότητα – θα πρέπει να είναι αρκετά μαλακά. Τώρα θα συζητήσουμε την προετοιμασία νόστιμων πιάτων.Μπορεί να είναι εικόνα φαγητό και κείμενο

Πώς να ετοιμάσετε ένα θαλάσσιο κοκτέιλ κατεψυγμένο με ρύζι;

Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα και νόστιμη ποικιλία pilau. Για αυτό, εκτός από το μίγμα, χρειάζονται δύο κουταλιές της σούπας πάστα ντομάτας, ένα φλιτζάνι ρύζι, κρεμμύδι, πιπεριές ζευγάρι, σκελίδες σκόρδου 3 και φυτικό έλαιο. Εκείνοι που δεν ξέρουν πώς να μαγειρεύουν κατεψυγμένα μείγμα θαλασσινών, φροντίστε να το ξεπαγώσετε πρώτα. Αφαιρέστε το για τρεις ώρες έξω από το ψυγείο. Κρεμμύδια κομμένα σε ημιδακτυλίων, τρεις σκελίδες σκόρδου συνθλίβονται, shinkuem και πιπέρι.

Διαδώστε το αποτέλεσμα σε ένα θερμαινόμενο τηγάνι. Στο τηγάνισμα, μπορείτε να προσθέσετε ακόμα ένα καρότο, έτσι ώστε η γεύση του plov να είναι πιο κοντά στο κλασικό. Στη συνέχεια προσθέτουμε θαλασσινά και τα τηγανίζουμε όλα για εξήντα δευτερόλεπτα. Βάλτε την πάστα ντομάτας σε μια κούπα και προσθέστε μισό φλιτζάνι νερό σε αυτό. Βάζουμε όλα αυτά σε ένα τηγάνι και σιγοβράζουμε σε ένα βράσιμο. Στη συνέχεια, αφαιρούμε από τη φωτιά. Ψήστε το ρύζι για ένα τέταρτο της ώρας, στη συνέχεια ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα συστατικά και σερβίρουμε.

Εάν ενδιαφέρεστε για το πώς να μαγειρέψετε κατεψυγμένα καιένα θρεπτικό κοκτέιλ στη θάλασσα, πάρτε το, μισό ποτήρι λευκό κρασί, καρότα, σέλινο και βολβό. Μην ξεχάσετε να αποθηκεύσετε ελαιόλαδο, μαύρο πιπέρι και χόρτα. Η ρίζα του σέλινου καθαρίζεται και κόβεται, ακριβώς το ίδιο με τα κρεμμύδια και τα καρότα. Βάζουμε μια κατσαρόλα σε φωτιά, βράζουμε, βάζουμε τα λαχανικά εκεί. Περιμένουμε είκοσι λεπτά, φιλτράρουμε, προσθέτουμε κρασί και περιμένουμε μέχρι να βράσει. Αποψύξτε τα θαλασσινά με το βραστό νερό μου και βάλτε σε ένα ζωμό λαχανικών, περιμένετε 15 λεπτά, προσθέστε χόρτα.Μπορεί να είναι εικόνα φαγητό και κείμενο που λέει "#τρώμε_καλά Αρακάς σας Φυσικά, στο πάτο ΛΑΝΑΡΑΣ AS0g ΛΑΝΑΡΑΣ Av τη γεύση αναζητάς!"

Back to top button
Close
Close