MUST Read

Τι έχει να φοβηθεί η δημοτική αρχή του Δήμου Φαρκαδόνας και τους πιάνει… κρύος ιδρώτας όταν βλέπουν κάμερα;

Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο προσπάθησαν να διώξουν  κάμερα τοπικού μέσου ενημέρωσης και μάλιστα δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας μίλησε με άσχημο τρόπο σε νεαρό εργαζόμενο του trikalaola.gr  ισχυριζόμενος ότι απαγορεύεται από τη νομοθεσία η κάλυψη του δημοτικού συμβουλίου.
Η απάντηση όμως ήρθε από τον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης Θεόδωρο Λακιάρα, που θύμισε σε όλους ότι ο νόμος είναι σαφής και πρέπει να  παρέχουμε κάθε διευκόλυνση σε δημοσιογράφους καθώς η συνεδρίαση είναι δημόσια.  Μάλιστα ο κ. Λακιάρας ξεκαθάρισε προς το προεδρείο ότι σε περίπτωση που ο πρόεδρος δεν το πράξει το νόμιμο ο συνδυασμός θα αποχωρούσε και θα υπήρχε καταγγελία για το συμβάν στα αρμόδια όργανα.
Μετά από όλα αυτά η απόφαση άλλαξε και συνεχίστηκε κανονικά η βιντεοσκόπηση της συνεδρίασης.
Το ερώτημα όμως παραμένει: Ποιος φοβάται την αλήθεια; Μπορεί σε αυτό να μας απαντήσει ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας και η δημοτική του ομάδα. Υπάρχει κάτι που θέλουν να αποκρύψουν από τους δημότες; Μήπως το ανύπαρκτο έργο τους. Ήδη ο κόσμος μέρα με τη μέρα το καταλάβει αυτό και δεν μπορεί να κρυφτεί η αλήθεια.
Ο συνδυασμός της αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας «Νέο Ξεκίνημα».

Back to top button
Close
Close