FaceLookΕπιχειρείν

Τιμητική διάκριση για το λογιστικό γραφείο Taxprofessionals

Με τεράστια τιμή παρέλαβε προ μερικών ημερών τον τιμητικό έπαινο- διάκριση, η οποία συγκαταλέγει το λογιστικό γραφείο Taxprofessionals,  του Βασίλη Τεντολούρη,στα κορυφαία 100 του είδους του, σε πανελλαδικό επίπεδο! Μία τεράστια επιβράβευση για τους κόπους όλων των ετών και της διαρκούς εξέλιξης και βελτίωσης.
Η διάκριση αυτή απονεμήθηκε βάσει των υψηλών τιμών του δείκτη δημοτικότητας και του δείκτη ικανοποίησης πελατών, για την παροχή υπηρεσιών στο υψηλότερο επίπεδο.
Αφιερωμένο εξαιρετικά στον εμπνευστή, δημιουργό και στυλοβάτη, από το 1981 παρακαλώ, όλου του εγχειρήματος, από το μακρινό 1981, τον αείμνηστο Παυλάρα! 
Αφιερωμένο στους καταπληκτικούς συνεργάτες μου  καθώς η επιτυχία είναι ομαδική και όχι ατομική.
Στην σύζυγο  και την οικογένεια μου που ανέχεται τις άπειρες εργατοώρες μου (ελπίζω να είστε όλοι καλά στο σπίτι Στην μητέρα μου, γιατί μάνα είναι μόνο μία …Και φυσικά, στους καταπληκτικούς πελάτες μας από τους πιο παλιούς, έως τους πιο πρόσφατους που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους, από τους πιο κοντινούς γεωγραφικά έως τους πιο μακρινούς σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και του υπολοίπου κόσμου.
Δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών και να βελτιωνόμαστε ακόμα περισσότερο καθημερινά.

Back to top button
Close
Close