Lifestyle news

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Φουντώνουν οι φήμες για οριστικό χωρισμό

Σοβαρή κρίση ή οριστικός χωρισμός για την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ; Η Λατίνα σταρ εμφανίστηκε μόνη της στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Atlas» στο Λος Άντζελες και οι φήμες που τη θέλουν να έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον 51χρονο ηθοποιό πήραν ξανά «φωτιά».

Συγκεκριμένα, περπάτησε στο κόκκινο χαλί χωρίς τον Μπεν Άφλεκ, που συνήθιζε μέχρι πρότινος να τη συνοδεύει σε δημόσιες εκδηλώσεις. Αυτή μάλιστα είναι η δεύτερη φορά που η JLO εμφανίζεται σόλο μετά το Met Gala 2024, εν μέσω έντονης φημολογίας πως βρίσκονται ένα βήμα πριν το διαζύγιο.

Η Λόπεζ φορούσε τη βέρα της ανάμεσα στα εντυπωσιακά κοσμήματα, σε αντίθεση με τον Μπεν Άφλεκ που εμφανίστηκε πρόσφατα χωρίς αυτή, ενώ επέλεξε ένα φόρεμα Greta Constantine σε αποχρώσεις άσπρου-μαύρου που αναδείκνυε την άψογη σιλουέτα της.

Η JLO ποζάρει στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας

Επίσης, πόζαρε στον φακό των παπαράτσι στο πλευρό των συμπρωταγωνιστών της Σίμου Λίου και Στέρλινγκ Μπράουν.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 16 Ιουλίου του 2022, αναζωπυρώνοντας το ειδύλλιό τους από το 2021, σχεδόν 20 χρόνια μετά τη διάλυση του πρώτου αρραβώνα τους.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως ο ηθοποιός έχει ήδη μετακομίσει σε άλλο σπίτι, ενώ το ζευγάρι έχει να κάνει δημόσια εμφάνιση εδώ και δύο μήνες.

Τελευταία φορά εθεάθησαν μαζί στις 30 Μαρτίου καθώς πήγαν για μεσημεριανό γεύμα στη Νέα Υόρκη.

Το καστ της ταινίας «Atlas»

Η ηχηρή απουσία του Άφλεκ από το Met Gala

Ο ηθοποιός απουσίαζε επιδεικτικά από το Met Gala στις 6 Μαΐου, μια εκδήλωση στην οποία η Τζένιφερ Λόπεζ είχε εξέχοντα ρόλο ως συμπρόεδρος.

Αν και ο Άφλεκ επικαλέστηκε ως λόγο της απουσίας του τις υποχρεώσεις του για τα γυρίσματα του «The Accountant 2», πηγή του In Touch υποστήριξε ότι «αποφάσισε να τα παρατήσει» αναφορικά με γάμο του με την Λόπεζ.

«Επικεντρώνεται στη δουλειά του και στα παιδιά του τώρα», πρόσθεσε η πηγή του περιοδικού. «Ο Μπεν έχει ήδη μετακομίσει και πιθανότατα θα πρέπει να πουλήσουν το σπίτι που έψαχναν δύο χρόνια. Δεν θα σταματήσουν ποτέ να αγαπιούνται, αλλά εκείνη δεν μπορεί να τον ελέγξει και εκείνος δεν μπορεί να την αλλάξει. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπορούσε να διαρκέσει», συνέχισε.

Λάδι στη φωτιά έριξε και η Τζένιφερ όταν έκανε like σε μια ανάρτηση στο Instagram για ανθυγιεινές σχέσεις και κακή επικοινωνία. Η ανάρτηση περιελάμβανε πολλές διαφάνειες που περιγράφουν πώς «δεν μπορείς να χτίσεις μια υγιή σχέση με κάποιον» που «στερείται ακεραιότητας και συναισθηματικής ασφάλειας», «δεν σέβεται τον χρόνο σου», στερείται «επικοινωνιακών δεξιοτήτων» και δεν έχει ισχυρή αίσθηση του εαυτού του.

Back to top button
Close
Close