Fashion

Τα Zara αποθεώνουν το πορτοκαλί και αυτά είναι τα 5 ωραιότερα κομμάτια


Μπορεί η Pantone να ανακύρηξε ως αποχρώσεις της χρονιάς το απαλό γκρι και το φωτεινό κίτρινο, αλλά η παλέτα των trending χρωμάτων στην αγορά παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα ποικιλία.

Aπό τη μία τα παιχνιδιάρικα παστέλ, με το λιλά να πρωταγωνιστεί, δίνουν στα looks ισόποσες δόσεις ρομαντισμού και mainstream vibes, από την άλλη το πράσινο με τις πιο ιδιαίτερες και σοφιστικέ αποχρώσεις του επιβεβαιώνει την κυριαρχία του, ενώ φυσικά τα neutrals και το χρώμα της άμμου είναι η διαχρονική επιλογή για κάθε καλοκαίρι.

Παράλληλα, οι designers είχαν δείξει ήδη από την περσινή σεζόν τη διάθεσή τους να ζεστάνουν την ανοιξιάτικη και την καλοκαιρινή παλέτα με θερμά χρώματα.

Έτσι, το ζωηρό κόκκινο, το φούξια, το γεμάτο ροζ και φυσικά το γλυκό πορτοκαλί ξεκίνησαν να εμφανίζονται δυναμικά ήδη από πέρυσι, συμφιλιώνοντας τις fashionista ακόμη και με τις πιο έντονες εκδοχές τους που ίσως δίσταζαν να φορέσουν.

Στην ανοιξιάτικη συλλογή των Zara, διανθισμένη με τα πρώτα καλοκαιρινά κομμάτια, το πορτοκαλί έχει την τιμητική του, με ντελικάτα πλεκτά φορέματα, τοπ αλλά και παντελόνια.

Παρακάτω, δείτε τα 5 πιο ακαταμάχητα κομμάτια σε πορτοκαλί απόχρωση και διαλέξτε το αγαπημένο σας.

Πλεκτό μίνι φόρεμα με shiny λεπτομέρεια /Δείτε εδώ

Τοπ με τετράγωνο ντεκολτέ /Δείτε εδώ

Σακάκι /Δείτε εδώ

Cargo παντελόνι /Δείτε εδώ

Μίντι halter neck φόρεμα /Δείτε εδώ

BOVARY.GR

Back to top button
Close
Close