Fashion

Τα sexy εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη που πρέπει να αποκτήσεις!

Τα εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη είναι αποκαλυπτικά, sexy και ανεβάζουν τη λίμπιντο. Ξέχνα τα βαρετά παλιά σου εσώρουχα και ανακάλυψε τη νέα θηλυκή πλευρά σου!

Η γυναίκα με τις ζουμερές καμπύλες και το πλούσιο στήθος δεν πρέπει να ντρέπεται για το σώμα της και να το προσπαθεί να το κρύψει. Αντιθέτως θα πρέπει να επιλέγει ρούχα και εσώρουχα που το τονίζουν μέσα από τις σωστές φόρμες και αναδεικνύουν την ομορφιά του.

Η διαφορά που έχουν τα εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη (plus size) σε σχέση με τα απλά είναι πως έχει δοθεί έμφαση στον σωστό σχεδιασμό, ώστε να προσφέρουν ένα όμορφο και αρμονικό αποτέλεσμα στη γυναίκα που τα φορά.

Δες μερικές sexy επιλογές από εσώρουχα plus size για την γκαρνταρόμπα σου:

Σουτιέν για μεγάλο στήθος

Τα σουτιέν για μεγάλο στήθος είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρουν την ιδανική στήριξη στο πλούσιο στήθος. Φυσικά ο ανατομικός σχεδιασμός θα ήταν απλά πρακτικός, εάν δεν είχαν τις sexy λεπτομέρειες. Έτσι η κάθε μία μπορεί να βρει την πολυαγαπημένη και super ερωτική δαντέλα που πάντα ήθελε προσαρμοσμένη στο σωστό εσώρουχο. Η πλούσια ποικιλία σε χρώματα θα σε ικανοποιήσει.

Κορμάκια extra size

Τα sexy κορμάκια δεν είναι απλό προνόμιο των μικρών μεγεθών. Οποιαδήποτε μπορεί να τα φορέσει και να μεταμορφωθεί στην ιδανική φαντασίωση κάθε άντρα. Μαύρα, κόκκινα, μπλε, ασημένια και πολλά άλλα χρώματα που θα ταιριάζουν με τα μαλλιά και το μακιγιάζ σου για τις ιδιαίτερες στιγμές με τον σύντροφο σου. Το μυστικό τους που τα κάνει να ταιριάζουν πάνω σου βρίσκεται στις σωστές αναλογίες που χρησιμοποίησαν οι σχεδιαστές τους.

Ζαρτιέρες

Οι ζαρτιέρες μαζί με τα εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη μπορούν να ολοκληρώσουν ένα sexy outfit που ήθελες τόσο καιρό να δημιουργήσεις για τον σύντροφο σου, αλλά φυσικά και για εσένα. Η τέλεια εφαρμογή που προσφέρουν στο γυναικείο πόδι και το καλό κράτημα στις κάλτσες, τις κάνουν το απόλυτο πικάντικο συστατικό για την ερωτική ζωή κάθε ζευγαριού. Οι plus size ζαρτιέρες εγγυόνται τις όμορφες στιγμές που θα περάσεις και το πόσο ελκυστική θα νιώθεις.

Αυτά και πολλά άλλα sexy εσώρουχα σε μοναδικά χαμηλές τιμές μπορείς να τα ανακαλύψεις στο e-string.gr.

Back to top button
Close
Close