Γάμος - Βάπτιση

Τα highlights από τη γαμήλια δεξίωση του Δημήτρη Νίτσα και της Βίβιαν Πλακιά

Δημήτρης και Βίβιαν…ο γάμος που ονειρεύτηκαν! 

Ο γάμος του Δημήτρη Νίτσα και της Βίβιαν Πλακιά τα είχε όλα! Πολύ λευκό, το αριστοκρατικό χρώμα του γάμου, πολύ αγάπη στην ατμόσφαιρα, πολλά χαμόγελα φίλων και φυσικά την ευλογία του θεού!  O Δημήτρης σε γλυκιά αναμονή έχοντας δίπλα του …επιστήθιους φίλους.

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου ο Πρωτοσύγκελος κ.Αλέξιος Κανίνας ευλόγησε το γάμο του εντυπωσιακού ζευγαριού στον ιερό ναό Παναγίας στο Βαλτινό μέσα σε μια ονειρική ατμόσφαιρα στο δάσος του ομώνυμου χωριού. Κουμπάροι ο Γιώργος Μπρίνιας και η Στέφη Κουτσονάσιου στάθηκαν στο πλευρό τους και τους ”κρέμασαν” στην κυριολεξία.

 

Η εντυπωσιακή άφιξη της νύφης! 

Η Βίβιαν που καταφθάνει στην εκκλησία για να συναντήσει τον αγαπημένο της, επιλέγει ένα φανταστικό νυφικό φόρεμα με μακριά μανίκια και ένα μακρύ πέπλο, το οποίο την κολακεύει απίστευτα, προσφέροντας στην όλη εμφάνιση της στυλ και λάμψη!

Τα highlights 

Shining like stars! Η Δεξίωση

Μετά το μυστήριο ακολουθεί δεξίωση, όπου το ευτυχισμένο ζευγάρι γιορτάζει με την ψυχή του το χαρμόσυνο γεγονός στο κέντρο ”Αμπελοι” στο Αρδάνι. Ο  MagaliosBros photography, καταγράφει μοναδικές στιγμές από τον γάμο κι εμείς ανυπομονούμε να τις απολαύσουμε μαζί σας.

/https://magaliosbros.gr/

 

Θερμές ευχές aπό την ομάδα του trikalaidees!

 

Back to top button
Close
Close