Fashion

Τα classy και διαχρονικά μαύρα παλτό!

Όσο κομψό και αν είναι το καμηλό ή φρέσκο και ασυνήθιστο το λευκό στην καρδιά του χειμώνα, τίποτα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τη διαχρονική γοητεία ενός μαύρου παλτό.

Το μαύρο παλτό είναι επιβλητικό -είναι το κομμάτι που ολοκληρώνει την εμφάνιση κάνοντας οτιδήποτε άλλο να μοιάζει περιττό.

Φοριέται πρωί και βράδυ και έχει ακριβώς το ίδιο effect -να κάνει το ντύσιμο να δείχνει στιλάτο και «μελετημένο» ακόμη και αν περιλαμβάνει τα πιο απλά κομμάτια.

Εντυπωσιακό μάξι, κλασικό μίντι ή πιο κοντό, με ζώνη και μεγάλους ώμους, μιλιτέρ με χρυσά κουμπιά ή με γούνινο γιακά, το μαύρο παλτό έχει άφθονες εκδοχές, καμία από τις οποίες δεν θα δείξει ποτέ «υπερβολική» χάρη στο χρώμα του.

Η μυστική δύναμη του μαύρου παλτό, ωστόσο, είναι άλλη -και δεν σχετίζεται με το ότι είναι το πιο πρακτικό από όλα τα άλλα χρώματα γιατί δεν λερώνει.

Η κρυφή γοητεία του έχει να κάνει με την ευελιξία του -ένα μαύρο παλτό μπορεί να αλλάξει πολλά στιλ.

Δείχνει bossy και edgy αν το συνδυάσετε με δερμάτινο παντελόνι, αρβυλάκια και ένα λευκό πουκάμισο και δείχνει vintage και intellectual αν το συνδυάσετε με μίντι φούστα, μοκασίνια και μπερέ.

Δείτε παρακάτω ενδεικτικά μερικά από τα ωραιότερα μαύρα παλτό της αγοράς για τον φετινό χειμώνα και εντάξτε στην γκαρνταρόμπα σας αυτό το απίθανο, κομψό κομμάτι.

Ζara /Δείτε εδώ

ΗΜ/Δείτε εδώ

Μassimo Dutti/Δείτε εδώ

&OtherStories /Δείτε εδώ

Bovary.gr

Back to top button
Close
Close