Fashion

Τα 5 σέξι και στιλάτα χτενίσματα της Κάρι Μπράντσο!


Μπορεί να ακούγεται σοκαριστικό, όμως έχουν περάσει 23 ολόκληρα χρόνια, από τότε που κυκλοφόρησε ο πρώτος κύκλος, το πρώτο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς “Sex and the City”.

Δεν ξέρω αν είστε και εσείς φανατική του SATC και των τεσσάρων κοριτσιών, Carrie, Samantha, Miranda, Charlotte, προσωπικά δηλώνω τεράστια fan, σε σημείο που τα βράδια κάθομαι στο καναπέ μου και βλέπω στο repeat τα επεισόδια, ξανά και ξανά.

Αυτές οι τέσσερις γυναίκες που απολαμβάνουν στο έπακρο την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, τη Νέα Υόρκη και που ακολουθούν πιστά τις τάσεις της μόδας και της ομορφιάς, μου φτιάχνουν τη διάθεση, με χαλαρώνουν και αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας που υπενθυμίζουν πώς είναι η ζωή, χωρίς lockdown.

Κάθε φορά που βλέπω ένα επεισόδιο, πάντα ξεχωρίζω στοιχεία που μου θυμίζουν το σήμερα. Είτε πρόκειται για ένα φόρεμα, για μία τάση γενικότερα, όπως τα χαμηλοκάβαλα ή τα ψηλοκάβαλα jeans, ένα makeup look extreme ή εντελώς φυσικό ή ένα χτένισμα, πάντα σκέφτομαι πόσο in-fashion είναι αυτή η εικόνα που βλέπω μπροστά μου, 20 χρόνια μετά και συγκεκριμένα το 2021.

Και αν υπάρχει κάτι που ξεχωρίζω ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, αυτά είναι τα χτενίσματα της αγαπημένης fashionista, Carrie Bradshaw. Αυτά τα ατημέλητα, μη επιτηδευμένα, σε messy διάθεση hair looks είναι πιο must από ποτέ, αυτήν την εποχή.

Τα τελευταία 5 χρόνια, η φυσική ομορφιά έχει επιστρέψει δυναμικά και οι τάσεις δεν έχουν μείνει μόνο στο μακιγιάζ, στην απαλή βάση και στις πινελιές που δεν αλλοιώνουν, αλλά αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά. Οι τάσεις έχουν αγκαλιάσει και το hairstyle.  Οι γυναίκες αφήνουν τα μαλλιά τους άβαφα, με τα γκρι και τα λευκά να πρωταγωνιστούν, όμως εκτός από το χρώμα, η φυσικότητα επικρατεί έντονα και στο hairstyle. Αυτός ο φυσικός κυματισμός των μαλλιών, αυτό το φυσικό σπάσιμο, που είναι αναμφισβήτητα sexy αρκεί να το περιποιηθούμε ελαφρώς, είναι το hairstyle που βρίσκεται στην κορυφή. Tα updos δεν είναι επιτηδευμένα, δεν είναι τραβηγμένα αυστηρά προς τα πίσω, ενώ τούφες πέφτουν ατημέλητα στο πρόσωπο, ανεβάζοντας το γυναικείο sex appeal. Επιπλέον τα half updos έχουν επιστρέψει δυναμικά και είναι και αυτά σε ατημέλητο στιλ, χαρίζοντας ουσιαστικά νεανική διάθεση στο hairstyle των γυναικών.

Όλα τα παραπάνω χτενίσματα είναι εικόνες του “Sex and the City”.  Είναι looks της Carrie που συνδυάστηκαν άψογα με τα fashionable outfits και πραγματικά ολοκλήρωσαν άψογα την εικόνα της.

Χτενίσματα που μπορούμε όλες οι γυναίκες να αντιγράψουμε εύκολα, χρησιμοποιώντας salt spray ή ακόμα και ένα gel μαλλιών, δουλεύοντας τις άκρες και τις ρίζες των μαλλιών μας με τα δάχτυλα μας και επεμβαίνοντας ελάχιστα έως καθόλου με πιστολάκι, πρέσα ή ψαλίδι μαλλιών.

Στις εικόνες που ακολουθούν συγκεντρώσαμε τα δικά μας 5 αγαπημένα, sexy, μη επιτηδευμένα hair looks της Carrie και σας τα παρουσιάζουμε με ένα tip που ίσως σας φανεί χρήσιμο.

Οι ατημέλητες μπούκλες της Carrie δεν είναι τέλειες. Δουλέψτε ελάχιστες τούφες με ψαλίδι για να ενισχύσετε την μπούκλα και αφήστε τα υπόλοιπα μαλλιά σας να διατηρήσουν το φυσικό κυματισμό τους.

bovary.gr

Messy bun, όσο πιο ατημέλητο, όσο περισσότερες τούφες πέφτουν στο πρόσωπο, τόσο πιο sexy.

Half undo, πιάνοντας μαλακά τα μαλλιά προς τα πίσω και διατηρώντας το φυσικό τους κυματισμό. Romantic and so chic.

Το φυσικό σπαστό είναι το πιο sexy και πολλές φορές δε χρειάζεται καν να το περιποιηθούμε με πιστολάκι ή πρέσα. Ένα salt spray μπορεί να ενισχύσει τους κυματισμούς και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

Όσο πιο χαλαρά πιάσετε την κοτσίδα σας, τόσο πιο sexy το αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα αν έχετε σγουρά μαλλιά όπως η Carrie.

Back to top button
Close
Close