Fashion

Τα πιο ωραία look από το street style

Η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 μόλις ξεκίνησε και ήδη οι δρόμοι της πόλης έχουν γεμίσει με fashion εικόνες. Street stylers από όλο τον κόσμο, editors, influencers και μοντέλα έχουν βάλει τα δυνατά τους για να τραβήξουν τα βλέμματα και να κατακτήσουν μια θέση ανάμεσα στις best dressed παρουσίες του fashion week. Αν και τα σύνολά τους έχουν στοιχεία από πολλές trending αναφορές, οι διαχρονικές λεπτομέρειες δεν έλειψαν, όπως και οι neutral αποχρώσεις που ξέρουμε πως πάντα θα είναι in style.

Μια από αυτές που αγαπήσαμε περισσότερο είναι το dusty grey ή αλλιώς το απαλό γκρι που από πέρυσι ξεχωρίσαμε στην πασαρέλα του Fendi. Δυνατή πρόταση του οίκου που όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει, η συγκεκριμένη γκρι απόχρωση έχει κερδίσει τις fashionistas που βρίσκουν τρόπους να την ενσωματώνουν σε κομψά σύνολα, χωρίς αυτά να φαίνονται άτονα ή βαρετά. Αν είστε και εσείς λάτρεις των neutrals, αυτή η soft εκδοχή του γκρι θα γίνει η νέας σας αγαπημένη εμμονή.

Για να πάρετε ιδέες για το πώς να τη συνδυάσετε, ρίξτε μια ματιά παρακάτω στα outfit που απαθανάτισε στο Μιλάνο ο φωτογράφος της Vogue Greece, George Angelis:

Dusty grey: Τα πιο ωραία look από το street style του Μιλάνου-1
©GEORGE ANGELIS/SHOT BY GIO

Μια μίνι φούστα σε απαλό γκρι μπορεί να γίνει το passe partout που θα σας λύσει τα χέρια. Για να της δώσετε girly αλλά και chic ύφος, συνδυάστε την με printed crop tops και φυσικά high heels σε classic style.

Dusty grey: Τα πιο ωραία look από το street style του Μιλάνου-2
©GEORGE ANGELIS/SHOT BY GIO

To total neutral look μας άρεσε πολύ. Για να το φωτίσετε, ποντάρετε στα αξεσουάρ και τα παπούτσια, που πρέπει σίγουρα να έχουν λάμψη και εκτόπισμα.

Dusty grey: Τα πιο ωραία look από το street style του Μιλάνου-3
©GEORGE ANGELIS/SHOT BY GIO

Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι ιδανική και για τα σύνολα του γραφείου. Αν επιλέξετε ένα τοπ σε dusty grey αρκεί ένα ψηλόμεσο office pants σε μαύρο χρώμα και ένα ζευγάρι άνετα παπούτσια για να είστε η πιο stylish.

Dusty grey: Τα πιο ωραία look από το street style του Μιλάνου-4
©GEORGE ANGELIS/SHOT BY GIO

Back to top button
Close
Close