Beauty experts

Τα πιο σέξι, δροσερά και αναζωογονητικά αρώματα της σεζόν


Οι ζεστές μέρες του καλοκαιριού απαιτούν δροσερά καλοκαιρινά αρώματα.

Φυσικά, δεν είναι υποχρεωτικό να αλλάζετε το άρωμά σας με την εποχή, αλλά οι παρακάτω επιλογές είναι αφορμή να επενδύσετε σε κάτι φρέσκο.

Το καλοκαίρι αλλάζουμε διάθεση, στιλ αλλά και προϊόντα ομορφιάς, αναζητώντας ένα πιο ανάλαφρο, μη επιτηδευμένο στιλ. Κάτι ανάλογο ισχύει και στο άρωμα, το θέλουμε πιο δροσερό και αναζωογονητικό.

Τι σημαίνει αναζωογονητικό άρωμα;

Θέλουμε τα συστατικά του να ταιριάζουν με τη ζεστή εποχή. Η μυρωδιά τους να θυμίζει παραλία, ανθισμένα λουλούδια ή ζουμερά εσπεριδοειδή.

Τα ισορροπημένα μείγματα ενός γλυκού, φρέσκου, δροσερού αρώματος τραβούν την προσοχή και παράλληλα είναι διακριτικά, ώστε να ταιριάζουν στη ζέστη του καλοκαιριού. Είτε έχουν πιο κλασικές νότες είτε προσφέρουν κάτι πιο bold στο look σας, οι παρακάτω αρωματικές επιλογές θα σας κάνουν να νιώθετε σαν να είστε διακοπές -ακόμα κι αν είστε στο σπίτι.

Ανακαλύψτε τις παρακάτω:

Diptyque Do Son Eau De Parfum: Σε αυτήν την περιορισμένη έκδοση, το Do Son είναι ντυμένο στα μπλε. Μια πρόσκληση σε ένα ταξίδι φαντασίας. Στο eau de parfum, η παρουσία της τουμπερόζας είναι πιο έντονη. Η ευωδιά της φέρνει στο νου το ηλιοβασίλεμα, όταν τα λευκά λουλούδια ξεχωρίζουν μέσα στο σκοτάδι της ξύλινης παγόδας.
Acqua di Parma, Mandorlo Di Sicilia: Ενα λεπτά ισορροπημένο άρωμα. Η φρεσκάδα του αστεροειδή γλυκάνισου, του περγαμόντου και του πορτοκαλιού διακλαδώνονται με τις απαλά μαγευτικές νότες του πράσινου Μεσογειακού αμύγδαλου και του υλάνγκ- υλάνγκ. Το άρωμα κλείνει με τις ζεστές νότες του ξύλου κέδρου, της βανίλιας, του βάλσαμου Tolu και του λευκού musk.
Bobbi Brown Beach Eau De Parfum: Το Beach Eau De Parfum είναι εμπνευσμένο από την παραλία. Μυρίζει καλοκαίρι και φέρνει στο νου αναμνήσεις με θάλασσα, άμμο και ήλιο.
De Los Santos Eau de Parfum: Ένα άρωμα που δημιουργήθηκε για να ξυπνήσει μνήμες, να αναγνωρίσει το εφήμερο, να γιορτάσει τη ζωή. Ένα aromatic σύννεφο από musk, το οποίο διαπερνά η καθαρότητα του φασκόμηλου. Το μεγαλείο του amber και του θυμιάματος «γειώνεται» από τη ρίζα ίριδας και το δαμάσκηνο mirabelle, ενώ γήινες νότες λαβδάνου αναδύονται στο τελείωμα.
Korres Αύγουστος: Η μυρωδιά από τα πρώτα σύκα που κόβουμε τις πρώτες μέρες του Αυγούστου! Ελαφρύ, αναζωογονητικό και αρκετά ζωντανό, φρουτώδες καλοκαιρινό άρωμα που σε παρασύρει με την πρώτη. Vegan άρωμα, που μπορεί να περιέχει ίχνη σιταριού/ξηρών καρπών.
Bronze Goddess Eau Fraiche: Νιώστε την ένταση. Το αυθεντικό, διάσημο άρωμα Bronze Goddess τώρα με νέα, ανανεωμένη εμφάνιση. Αποπλανητικό και σέξι. Η βελούδινη υφή του Tiare Flower συνδυάζεται με την κρεμώδη καρύδα, το σανδαλόξυλο, τη βανίλια και τη λαμπερή ζεστασιά από το κεχριμπάρι. Γεμάτο αισθησιασμό. Γεμάτο επιθυμία. Γεμάτο θηλυκότητα.

Bovary.gr

Back to top button
Close
Close