Fashion

Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks από τις συλλογές  Spring/Summer 2021


Εν μέσω πανδημίας, οι σχεδιαστές υψηλής ραπτικής προσέφεραν απλόχερα φως στο Παρίσι με εντυπωσιακές δημιουργίες αλλά και beauty looks.

Στα hairlook και στα makeup look κάθε οίκου υπήρχε μία λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά.

Η υψηλή ραπτική, παρά τα εμπόδια που έχει φέρει η πανδημία στην καθημερινότητα όλων, προσπάθησε να κρατήσει το όνειρό της ζωντανό: οι σχεδιαστές μόδας αφιέρωσαν χρόνο για να μας οδηγήσουν με τις δημιουργίες τους σε παραμυθένιους τόπους.

Σπουδαίοι οίκοι όπως οι Chanel, Fendi και Dior, έκαναν focus σε εντυπωσιακά χτενίσματα, με ιδιαίτερες λεπτομέρειες.

Επιπλέον, οι περισσότεροι makeup artists, υπό την καθοδήγηση των σχεδιαστών, δημιούργησαν φωτεινά και λαμπερά makeup look που αναδεικνύουν χωρίς υπερβολές τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Αυτές οι απλές αλλά θεϊκές εμφανίσεις σίγουρα θα σας κάνουν να επικεντρωθείτε ακόμα περισσότερο στη ρουτίνα φροντίδας του δέρματος, ενώ ίσως σας βάλουν σε πειρασμό να κάνετε μερικές ακόμη online αγορές ομορφιάς, απαραίτητες για τα zoom meetings αλλά και για τις ημέρες που θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Chanel: Εντυπωσιακά μαλλιά και βάθος στο βλέμμα

Τα στεφάνια λουλουδιών ήταν ζωντανά και λαμπερά στον οίκο Chanel. Ο κομμωτής, Damien Boissinot, τράβηξε τα μαλλιά των μοντέλων προς τα πίσω, δημιουργώντας σφιχτά σινιόν. Η makeup artist, Lucia Pica, επέλεξε να δώσει βάθος και ένταση στο βλέμμα, ενώ το υπόλοιπο πρόσωπο ήταν απλό και λαμπερό.

Schiaparelli: Κόκκινα χείλη υψηλής λάμψης

Τα μαλλιά τραβήχτηκαν πίσω σε σινιόν ενώ το δέρμα διατηρήθηκε φρέσκο. Το μόνο αληθινό στοιχείο ομορφιάς ήταν το κόκκινο κραγιόν, το οποίο ήταν απίστευτα εντυπωσιακό δημιουργώντας αντίθεση με τις λευκές, μεταξωτές δημιουργίες του οίκου.

Fendi: Smoky Eyes με μεταλλική υφή

Ο σχεδιαστής Kim Jones έκανε το ντεμπούτο του στο Fendi Couture. Διάσημα πρόσωπα περπάτησαν στο catwalk, όπως η Demi Moore, η Bella Hadid και η Kate Moss.

H Naomi Campbell έκανε επέλαση στο catwalk με μία από τις μεταλλικές δημιουργίες του με εξίσου λαμπερά μαλλιά και μακιγιάζ. Το κυματιστό, τύπου vague hairstyle της, στολίστηκε με βενετσιάνικες γυάλινες χτένες, μία προσφορά του κομμωτή Sam McKnight, ενώ, τα μάτια της ήταν διακοσμημένα με ονειρεμένη επιχρυσωμένη σκιά, σε smokey style, μία δημιουργία του makeup artist, Peter Philips.

Dior: Statement Headbands

Ο Makeup artist Peter Philips ολοκλήρωσε την απαλότητα των δημιουργιών του οίκου Dior με χρυσή σκιά ματιών. Αιθέριο στιλ διατηρήθηκε και στα μαλλιά τους με κομψές κρυστάλλινες τιάρες.

Valentino: Χρυσό Glitter παντού

Η makeup artist Pat McGrath έβαλε την υπογραφή της σε όλο το πρόσωπο των μοντέλων, με μία υπερβολική προσέγγιση για τον οίκo Valentino, αφού κάλυψε όλο το πρόσωπο τους, με χρυσή λάμψη-ακόμα και τα χείλη. Από την άλλη, ο κομμωτής Guido Palau επέλεξε ήσυχο hairstyle, με μαλλιά μακριά, ίσια.

bovary.gr

Back to top button
Close
Close