Lifestyle news

Τα μεγάλα κανάλια στα πόδια της Μενεγάκη μετά το διαζύγιο από το Mega

Η ξαφνική αποχώρηση-βόμβα της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA σχολιάστηκε την Πέμπτη από τις πρωινές εκπομπές. Όπως έγινε γνωστό, η παρουσιάστρια δεν έφτασε σε κάποια συμφωνία στις διαπραγματεύσεις της με το Μεγάλο Κανάλι με αποτέλεσμα να αποφασίσει να αποχωρήσει.

Την Τετάρτη 17 Απριλίου, μετά το τέλος της εκπομπής της, η Μενεγάκη ανακοίνωσε στους συνεργάτες της την απόφασή της για την αποχώρησή της από το MEGA. Έκτοτε υπήρξαν πολλές φήμες σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον.

Στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, την Πέμπτη 18/4, ωστόσο αποκάλυψαν μία σημαντική πληροφορία, τονίζοντας ότι την ώρα που το μέλλον της Σκορδά στον ΣΚΑΪ αμφισβητείται, η Μενεγάκη έκανε ραντεβού με το κανάλι του Φαλήρου.

Τα μεγάλα κανάλια στα πόδια της Μενεγάκη μετά το διαζύγιο από το Mega - Η πρόταση Ατζούν και οι άλλοι ενδιαφερόμενοι

Το κρυφό ραντεβού της Ελένης Μενεγάκη με τον Ατζούν Ιλιτζαλί

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ατζούν Ιλιτζαλί προσέγγισε την Ελένη Μενεγάκη και συζήτησε μαζί της, και της πρότεινε δύο project.

Της πρότεινε να παρουσιάσει από τη μία πλευρά το The Voice, ένα μουσικό show που για χρόνια αγαπήθηκε από το κοινό και σημείωνε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ενώ έγινε λόγος και για την παρουσίαση μίας καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής.

Ελένη Μενεγάκη

Δεν είναι γνωστό ακόμη εάν η παρουσιάστρια έχει πάρει την τελική της απόφαση, καθώς σίγουρα την έχουν προσεγγίσει πολλά πρόσωπα του χώρου με ενδιαφέρουσες προτάσεις και υπάρχει ακόμα πολύς χρόνος μέχρι το τέλος της σεζόν ώστε να απαντήσει τι σκοπεύει να κάνει.

Back to top button
Close
Close