Design

Τα καλοκαιρινά αξεσουάρ από το Maison concept & Οbjet που θα αλλάξουν το σπίτι σας

Αλλάξτε τους χώρους σας με αφορμή τον ερχομό του καλοκαιριού

 

Τα καλοκαιρινά αξεσουάρ που μπορείτε να προσθέσετε στην κατοικία σας

Καλοκαίρι σημαίνει ηρεμία και γαλήνη, γι’ αυτό και οι προσωπικοί μας χώροι πρέπει να μας ξυπνούν τέτοιους είδους συναισθήματα. Αυτή η εποχή του χρόνο έχει μπει για τα καλά κι εμείς δεν έχουμε παρά να την υποδεχτούμε με μερικές μικρές αλλαγές και προσθήκες στο σπίτι μας. Συγκεντρώσαμε για εσάς μερικές από τα πιο chic & stylish ιδέες για να δοκιμάσετε στη διακόσμησή σας, κάνοντας έτσι τους χώρους σας να θυμίζουν ένα μοντέρνο κι εντυπωσιακό beach house. Ανακαλύψτε τες και αλλάξτε εντελώς μορφή με μία μόνο κίνηση!

Blue Dreams

4-IxJ9x.jpg

Tο μπλε είναι συνώνυμο του καλοκαιριού, γι’ αυτό και πρέπει να πρωταγωνιστή στην κατοικία σας. Τα καλά νέα είναι πως συνδυάζεται πανεύκολα μαζί με άλλες χρωματικές επιλογές, όπως για παράδειγμα το κλασικό λευκό ή ακόμα και το playful κίτρινο. Εντάξτε το στους χώρους σας στις αποχρώσεις που επιθυμείτε και δείτε πώς με εύκολο τρόπο μπορεί να έρθει η θάλασσα στα σημεία του σπιτιού σας, κάνοντάς σας να νιώθετε όμορφα κι αισιόδοξα.

Calming White

5-oYtp8.jpg

Το λευκό είναι εξίσου ένα χρώμα που αποτελεί νούμερο ένα κατά τους θερινούς -και όχι μόνο- μήνες. Μια ωραία ιδέα είναι να δημιουργήσετε ένα total white σκηνικό στην κατοικία σας, μιας και λένε πως αυτή η επιλογή θα σας χαλαρώσει εντελώς και θα σας εντάξει στο απόλυτο κλίμα διακοπών. Κουρτίνες, ριχτάρια κι extra διακοσμητικά κομμάτια, είναι μερικά από αυτά που μπορείτε να εντάξετε στον χώρο σας χωρίς πολλή σκέψη.

R is for Rugs

6-1cf05.jpg

Ακόμα και κατά τη διάρκεια της summer season, τα χαλιά δεν πρέπει να λείπουν από τα δάπεδα της κατοικίας σας. Ωστόσο, είναι προτιμότερο να προτιμήσετε καλοκαιρινά υλικά -με την ψάθα να κερδίσει ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον των interior design lovers. Μια πολύ stylish ιδέα είναι να κρεμάσετε κάποιο χαλί στον τοίχο, ειδικά όταν αυτός είναι κενός και δεν ξέρετε πώς ακριβώς να τον διακοσμήσετε.

Like an Island

7-KIbIu.png

Kι επειδή όλοι μας θα θέλαμε να βρισκόμαστε αυτήν τη στιγμή σε κάποιο ελληνικό νησί, δεν έχετε παρά να φέρετε αυτήν την εικόνα στη διακόσμηση του σπιτιού σας! Πώς θα το πετύχετε; Με απλούς τρόπους, ποντάροντας στη δύναμη της απλότητας μέσα από φυσικά υλικά, όπως για παράδειγμα το ξύλο. Δημιουργήστε παραμυθένια διακόσμηση στο τραπέζι και τις επιφάνειές σας, βάζοντας μερικά βότσαλα και κοχύλια και σίγουρα κεριά για ένα ατμοσφαιρικό αποτέλεσμα.

Lights On

8-nLfIE.jpg

Όπως έχουμε πει πολλές φορές, ο φωτισμός θεωρείται «κλειδί» στη διαμόρφωση ενός σπιτιού. Κι αυτό σημαίνει πως όλοι οι χώροι θα πρέπει να φωτίζονται επαρκώς, τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και το βράδυ -πόσο μάλλον τώρα το καλοκαίρι που ο ήλιος λάμπει! Αφήστε τις ηλιακές ακτίνες να εισέλθουν στα δωμάτιά σας, ενώ το βράδυ χρησιμοποιήστε επιδαπέδια φωτιστικά, table lamps και αρωματικά κεριά, κάνοντας ατμόσφαιρα.

glow.gr

Back to top button
Close
Close