Fashion

Τα δύο κομμάτια από τα Mango που υπόσχονται σούπερ στιλάτες εμφανίσεις


Δύο κομμάτια από τα Mango αποτελούν την ιδανική επένδυση που πρέπει να κάνεις για άψογες εμφανίσεις στο γραφείο.

Όσο ο καιρός γίνεται πιο δροσερός, γίνεται και πιο έντονη η ανάγκη για ένα καλό ξεκαθάρισμα στην ντουλάπα. Να κατεβάσουμε σιγά-σιγά τα φθινοπωρινά και τα χειμωνιάτικα, να δούμε τι θα κρατήσουμε και τι θα αποχωριστούμε.

Όταν η συζήτηση φτάνει στα κομμάτια που φοράμε στα καθημερινά μας looks, τότε τα ρούχα για το γραφείο έχουν την τιμητική τους, αφού μιλάμε για το περιβάλλον όπου περνάμε τουλάχιστον οχτώ ώρες από την ημέρα μας. Αν και η κομψότητα είναι πάντα το ζητούμενο, η άνεση παίζει επίσης έναν πολύ σημαντικό ρόλο. Κι ας λέει η Βικτόρια Μπέκαμ ότι, αν μπορούσε, θα κοιμόταν με τις γόβες της.

Για τα office looks, λοιπόν, χρειάζεται να επενδύσουμε σε 1-2 κομμάτια, με τα οποία θα βγάλουμε εύκολα τη σεζόν.

Σε μια έρευνα αγοράς στη νέα συλλογή των Mango ανακαλύψαμε ένα πολύ chic ζευγάρι δερμάτινα loafers, τα οποία αποτελούν την ιδανική εναλλακτική για σένα που δεν αντέχεις για πολλές ώρες το τακούνι, αλλά δε θέλεις να καταλήξεις στα sneakers (πιθανότατα να μην ταιριάζουν και στο περιβάλλον εργασίας σου.

Τα υπέροχα κροκό μοκασίνια είναι διακοσμημένα με μια χρυσή αλυσίδα, ένα από τα τελευταία και πιο hot shoe trends της σεζόν, η οποία τους δίνει μια πινελιά πολυτέλειας. Φυσικά, είναι ιδανικά και για βραδινά looks -ό,τι πρέπει για after-work drinks μετά το γραφείο.

bovary.gr

 

Back to top button
Close
Close