Idees Sports

Τα δρώμενα της ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ σχολίασε στην Λέσχη 97,6 ο Ν.Σαμολαδάς

Για την κατάσταση αβεβαιότητας που υπάρχει για την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων σε Σούπερ Λίγκα 2 και Φούτμπολ Λίγκ, αλλά και την διάθεση για να δουν το μέλλον στον Α Ο Τρίκαλα, μίλησε ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Νίκος Σαμολαδάς.

Στις δηλώσεις του στην «Λέσχη 97,6» τόνισε την ανάγκη να αξιολογούνται κάθε μέρα τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και μετά τη κρίση του κορονοϊού που χτύπησε και το ποδόσφαιρο.
«Πιστεύω ότι την επόμενη εβδομάδα θα ξέρουμε τι θα γίνει με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων σε Σούπερ Λίγκ 2 και Φούτμπολ Λιγκ. Με τα δεδομένα που έχουμε αυτή τη στιγμή δείχνει πολύ δύσκολο να υπάρξει η ολοκλήρωση, αφού είναι θέμα χρημάτων. Αλλά περιμένουμε τις επίσημε ανακοινώσεις.
Ο ΑΟΤ πάντως έχει το πλάνο του, οι παίκτες έχουν πάρει από τον προπονητή το πρόγραμμα και αν χρειαστεί πιστεύω είμαστε έτοιμοι για να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα. Είναι γεγονός ότι θα θέλαμε να ήταν όλα ομαλά, ώστε να πανηγυρίσουμε μαζί με τους φιλάθλους μας την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο, αλλά προέχει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών¨.
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα της αναδιάρθρωσης.
«Όπως είπε και ο κ. Αϊβάζογλου ο ΑΟ  Τρίκαλα, όπως και ο ΠΑΣ Γιάννενα είναι οι ομάδες που δεν έχουν κανένα λόγο να μπουν στο θέμα συζήτησης για την αναδιάρθρωσης. Εμείς μέσα στο γήπεδο πετύχαμε τον στόχο μας καθαρά και δίκαια. Από εκεί και πέρα αν υπάρξει μια πρόταση που θα βοηθά όντως το καλό του ποδοσφαίρου όντως εδώ είμαστε να το δούμε. Σας θυμίζω ότι ο ΑΟΤ έπεσε θύμα της περυσινής αναδιάρθρωσης, αυτό είναι καλό να μην το ξεχνάμε».
Τέλος ο κ. Σαμολαδάς αναφέρθηκε για τον προγραμματισμό της επόμενης μέρας.
«Δεν το κρύβω ότι μαζί με τον πρόεδρο είμαστε έτοιμοι για τον προγραμματισμό της επόμενης μέρας. Βέβαια για να έχουν όλα αυτά αξία θα πρέπει να ολοκληρωθεί η σεζόν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Από εκεί και πέρα η διοίκηση θα πάρει τις αποφάσεις για στόχους και πρόσωπα, εμείς είμαστε σε ετοιμότητα για κάνουμε το καλύτερο».

Back to top button
Close
Close