Lifestyle news

Τα γκρίζα μαλλιά έχουν την τιμητική τους για μία ακόμη χρονιά!

 

ΔΙάσημες του Hollywood όπως η Jane Fonda, η Lily Tomlin αλλά και η Diane Keaton επιμένουν στην ασημί απόχρωση των μαλλιών εδώ και χρόνια.

Ήδη την τελευταία πενταετία, η φυσικότητα σε κάθε επίπεδο ομορφιάς πρωταγωνιστεί. Στόχος, κάθε γυναίκα να αγαπήσει τα χαρακτηριστικά της. Είτε πρόκειται για ρυτίδες, για λεπτές γραμμές, για juicy σωματότυπο, για γκρίζα μαλλιά, το motto είναι κάθε γυναίκα να το αγαπήσει και να το αναδείξει, όχι να το αλλάξει.

Σε αυτό το χρώμα μαλλιών έχουν υποκύψει και πολλές διάσημες με πιο extreme στιλ, όπως η Lady Gaga, η Ciara αλλά και η Winnie Harlow. Πολλές από αυτές μάλιστα έβαψαν τα μαλλιά τους γκρι, εγκαταλείποντας ουσιαστικά το φυσικό τους χρώμα, έτσι ώστε να κάνουν τις δικές τους δηλώσεις σχετικά με τη διαδικασία γήρανσης.

Τα γκρίζα μαλλιά είναι όμορφα και πρεσβεύουν ένα ιδιαίτερο μήνυμα. Το μήνυμα είναι κάθε άνθρωπος να αγαπήσει αυτό ακριβώς που είναι, σε κάθε στάδιο της ζωής του.

Οι διάσημες που ακολουθούν αποτελούν έμπνευση για όσες είναι σε σκέψεις να μη βάψουν τα μαλλιά τους ποτέ και να τα αφήσουν να γκριζάρουν ή και τις πιο τολμηρές που θέλουν να αφήσουν το φυσικό τους χρώμα και να ενδώσουν σε ένα stylish silver grey χρώμα.

Glenn Close: Με έντονα βαμμένα μάτια και ροδαλά μήλα, για να αναδείξει το φυσικό χρώμα των μαλλιών της.

Andie Macdowell: Πάντα εκθαμβωτική με εκπληκτικά σγουρά μαλλιά.

Jane Fonda: Τονίζει πάντα τα μάτια της με μαύρο eyeliner, ενώ δεν παραλείπει να προσθέσει ρουζ στα ζυγωματικά της, σε απαλή ροζ απόχρωση.

Lily Tomlin: Σγουρά, γκρίζα μαλλιά και τονισμένα φρύδια.

Whoopi Goldberg: H πιο extreme εκδοχή για afro style μαλλιά.

Back to top button
Close
Close