Idees Sports

Τα βρήκαν Αιβάζογλου και Λάλας και θα τρέξουν μαζί την ομάδα στο πρωτάθλημα

Ο Τρικαλινός επιχειρηματίας θα συμπορευτεί με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ο οποίος φαίνεται αδυνατούσε να τρέξει μόνος του την ομάδα και έψαχνε διακαώς συμπαίκτη. Στο πλευρό του Χρήστου Λάλα θα βρίσκεται και ο Θεόφιλος Αναστασιάδης.

Για να ευοδωθεί το σενάριο συνεργασίας ουσιαστικά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ είδε το χρώμα του χρήματος και από σήμερα αρχίζει ο σχεδιασμός της ομάδας που θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της SL2.
Ποιος θα είναι αυτός που θα αναλάβει το “χτίσιμο”; Στην τελευταία του διαρροή ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας είχε σημειώσει πως ο προπονητής θα είναι ξένος. Ποιος θα είναι αυτός;
Ένας Άγγλος ατζέντης-προπονητής ονόματι Ντέιβιντ Μαγκρόουν ο οποίος ήταν ο εκλεκτός του Λάλα στην περίπτωση που ολοκληρωνόταν το deal προ 20ημερου.
Τι εστί Magrone; Είναι ΆγγλοΑυστραλός έχει δουλέψει σαν ατζέντης σε Τότεναμ και QPR και υποστηρίζεται από γραφείο μάνατζερ το οποίο θέλει να κάνει μπάσιμο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο (στο παρελθόν είχε επιχειρήσει με κάποιον Κλάπα να ασχοληθεί με Πιερικό και ΟΦΗ).
Είχε εμπλοκή στις περιπτώσεις Έρικσεν και Χάρι Κέιν ενώ έχει δουλέψει στο πλευρό του Ποτσετίνο. Ακούγεται εντυπωσιακό μεν αλλά από την άλλη δεν γνωρίζουμε αν έχει καθίσει ποτέ σε πάγκο ως πρώτος προπονητής κάτι που για τον ηλεκτρική καρέκλα του ΑΟΤ ακούγεται ως “αυτοκτονία”.
Δεν αποκλείεται λοιπόν ο Μαγκρόν να λάβει το χρίσμα του προπονητή των Τρικάλων εκτός αν υπάρξει κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής και να υπερισχύσει το όνομα του Τίμου Καβακά.
Όσο αφορά τον Νίκο Σαμολαδά. Θα παραμείνει ως τεχνικός διευθυντής αφού ο συνεργάτης του Λάλα, Θεόφιλος Αναστασιάδης θα αναλάβει το πόστο του Γενικού διευθυντή.

Back to top button
Close
Close