Fashion

Τα απαραίτητα fashion αξεσουάρ της άνοιξης!

Οι fashion insiders γνωρίζουν καλά ότι τα αξεσουάρ έχουν τη δύναμη να αλλάξουν ολόκληρη την εμφάνιση.

Ένα statement σκουλαρίκι, ένα φουλάρι, μια ιδιαίτερη ζώνη και φυσικά ένα ζευγάρι γυαλιά είναι μόνο μερικά από τα αξεσουάρ που δίνουν τύπο και προσωπικότητα στα looks. Καθώς τα 90s επέστρεψαν δυναμικά στη μόδα των τελευταίων χρόνων, πολλά από τα αξεσουάρ που φορέθηκαν φανατικά στη διάρκειά τους επέστρεψαν, έστω και για μερικούς μήνες -τα τσόκερ και τα κλάμερ ήταν ανάμεσα σε αυτά.

Φέτος, η κυριαρχία των 00s επαναφέρει αξεσουάρ που θεωρούσαμε ξεπερασμένα όπως τα λεπτά φουλάρια αλλά και τα διακοσμητικά faux λουλούδια που βλέπουμε ήδη κυριολεκτικά παντού -σε τσάντες, κολιέ, δαχτυλίδια, καρφίτσες αλλά και παπούτσια.

Επιπλέον, αξεσουάρ που πρωταγωνίστησαν πέρυσι, όπως τα baseball caps, θα συνεχίσουν να φοριούνται και φέτος την άνοιξη, συνδυασμένα τόσο με feminine ντυσίματα όσο και με casual looks.

Όσον αφορά τις τσάντες, οι σχεδιαστές φαίνεται να σκέφτηκαν «the bigger, the better», λανσάροντας κομψές, oversized τσάντες σε διαφορετικά στιλ, υφές και χρώματα. Για την άνοιξη, ωστόσο, προτιμήστε απαλές αποχρώσεις.

Τέλος, στο σύμπαν των παπουτσιών, τα loafers δίνουν προβάδισμα στις ντελικάτες μπαλαρίνες που συνδυάζονται με κάθε ντύσιμο και χαρίζουν μια feminine νότα στην εμφάνιση.

Παρακάτω δείτε τα 8 αξεσουάρ που φωνάζουν «fashion» τη φετινή άνοιξη!

Διακοσμητικά λουλούδια

XL bags

Ballet pumps

Ασημένια κοσμήματα

Καπέλα

cover.gr

Back to top button
Close
Close