ΕιδήσειςΕπιχειρείν

Τα απαραίτητα στοιχεία για το τέλειο ραντεβού στο μπαλκόνι

 

Για όσο οι θερμοκρασίες και οι καιρικές συνθήκες μας το επιτρέπουν, θυμίζοντας περισσότερο καλοκαίρι παρά φθινόπωρο, και μάλιστα χωρίς τις εξουθενωτικές θερμοκρασίες αλλά με μια ανάλαφρη δροσιά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να σταματήσουμε να απολαμβάνουμε ξεχωριστές βραδιές στα μπαλκόνια μας. Και κάποιες από αυτές έρχονται μέσα από ρομαντικά ραντεβού. Ποια είναι όμως τα συστατικά που συνθέτουν το πιο τέλειο ραντεβού του αποκαλόκαιρου; Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις κι εσύ πώς να δημιουργήσεις το σκηνικό για ένα μαγικό βράδυ! 

 

  • Μουσική & Φωτισμός

 

Τα δύο βασικότερα στοιχεία, είναι φυσικά αυτά που συνδέονται άμεσα με τον ίδιο το χώρο, και τον τρόπο που τον αντιλαμβανόμαστε και διεγείρουν τις αισθήσεις μας. Ο φωτισμός δε θα πρέπει με βεβαιότητα να είναι έντονος, αλλά να δημιουργεί ρομαντική ατμόσφαιρα, χωρίς να εμποδίζεται η ευκρίνεια, ειδικά αν δεν υπάρχει μεγάλη οικειότητα. Μπορείς να βρεις σειρές από φαναράκια σε διάφορα πολυκαταστήματα, που μάλιστα λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια.
Στη συνέχεια, προτείνουμε να προστατέψεις τη βραδιά από τις αμήχανες σιωπές, βάζοντας μουσική χαμηλά στο παρασκήνιο, ενώ αυτό μπορεί να δώσει και την αφορμή για σχολιασμό και συζητήσεις. Προτίμησε χαλαρωτικούς τόνους, δίνοντας χώρο στην ατμόσφαιρα να..ζεσταθεί!

 

  • Μπαρ & Μπουφές

 

Οι συγκεκριμένες επιλογές εξαρτώνται από παραμέτρους που σχετίζονται με την ώρα του ραντεβού και αν έχει προηγηθεί ή όχι έξοδος. Για μία συνάντηση που περιλαμβάνει δείπνο, μπορείτε είτε να μαγειρέψετε κάτι μαζί (δραστηριότητα που ανεβάζει την ένταση μεταξύ σας), ή να παραγγείλετε φυσικά, χωρίς να παραλείψετε το συνοδευτικό κρασί από τη γειτονική κάβα, ή επίσης διαδικτυακά από το cavacanava.gr.

Αν πάλι βρεθείτε να μετράτε τα άστρα από το μπαλκόνι σε ώρα που δεν ενδείκνυται για φαγητό, ή αν πρόκειται για μια συνέχεια της εξόδου σας, τότε πιο δροσιστικές και ανάλαφρες επιλογές όπως τα έτοιμα κοκτέιλ από το wineoutlet.gr θα σας λύσουν τα χέρια. Ένα σύντομο μενού από finger food μπορεί να προστεθεί κατά την κρίση σας.

 

  • Σύνδεση και Διασκέδαση

 

Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο, ξεδιπλώνοντας την προσωπικότητά σας και ανακαλύπτοντας αυτή του συνομιλητή σας, μοιραζόμενος εμπειρίες και στιγμές του παρελθόντος και όνειρα για το μέλλον. Αν θέλετε να δοκιμάσετε πραγματικά τη χημεία σας, ή αν διατηρείτε ήδη δεσμό και ψάχνετε κάτι να σας φέρει ακόμη πιο κοντά, διάφορες επιλογές με δραστηριότητες και κυρίως παιχνίδια με κάρτες προσφέρονται στο διαδίκτυο είτε σαν προϊόντα του εμπορίου, είτε δίνοντας τις κατευθυντήριες οδηγίες.

 

  • Κάνε τον εαυτό σου να λάμψει

Και τέλος, φυσικά, μην παραλείψεις να περιποιηθείς την εμφάνισή σου. Κάνε ένα αναζωογονητικό αφρόλουτρο, εφάρμοσε τα προϊόντα σώματος για την γυναίκα από το fotopharmacy.com που χρησιμοποιείς ή αντίστοιχα παίξε με τα διάφορα προϊόντα μαλλιών επιλέγοντας το πιο κολακευτικό χτένισμα, φόρεσε ένα προσεγμένο outfit, το άρωμά σου, και πρωτίστως, το χαμόγελό σου!

Back to top button
Close
Close