Idees SportsLifestyle news

Τα άστρα μίλησαν για τον Κ.Τσιμικα και τη Χρυσή μεταγραφή του στη Λίβερπουλ

Εδώ και λίγες ημέρες όλοι συζητούν για την “χρυσή μεταγραφή” του διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή στην Λίβερπουλ’ μία μεταγραφή δεκάδων εκατόμμυρίων που εκτόξευσε τις μετοχές του ακόμη και στο instagram στα ύψη μέσα σε λίγο χρονικό διαστήμα.Η γνωστή ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ/ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ και Σύμβουλος Ψυχολογικής Αστρολογίας κα Βάσια Μαυράκη έκανε την ανάλυση του αστολόγικού χάρτη του ποδοσφαιριστή και τα άστρα έδωσαν τις απαντήσεις..

– κα Μαυράκη τελικά κάποιοι άνθρωποι γεννιούνται με άστρο,είναι ένας απο αυτούς ο Κώστας Τσιμίκας;

Κάποιοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή με ένα συμβόλαιο εξαιρετικό! Το συμβόλαιο της γέννησης τους, πάνω στο οποίο έχουν βάλει την πρώτη εκούσια ‘’υπογραφή’’ τους. Το συμπαντικό αυτό συμβόλαιο που θα τους κάνει να ξεχωρίσουν, να ζήσουν σπουδαίες στιγμές, να μεγαλουργήσουν και να γίνουν πηγή έμπνευσης για τους υπόλοιπους. Ένα τέτοιο μοναδικό, προσωπικό συμβόλαιο είχε ‘’υπογράψει’’ ο Κώστας Τσιμίκας, πολύ πριν υπογράψει το χρυσό συμβόλαιο με τη Liverpool . Ένας στιβαρός Ταύρος που ήρθε για να ξεσηκώσει με τη δύναμη του τις παγκόσμιες κερκίδες. Το χρυσό αγόρι από τη Θεσσαλονίκη γεννήθηκε στις 12 Μαΐου του 1996 κάτω από τον δουλευταρά Ήλιο του Ταύρου. Ναι, κάποιοι άνθρωποι γεννιούνται με άστρο, έρχονται έτοιμοι για την επιτυχία γιατί προφανώς έχουν περάσει εξετάσεις με επιτυχία στο ‘’παρελθόν’’… έχουν περάσει τις εξετάσεις του Νότιου Δεσμού της Σελήνης τους!

-Τι ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά στην περίπτωση του Κώστα Τσιμίκα;

Ένας καλός αθλητής πέρα από τη σωματική δύναμη και την καλή τεχνική χρειάζεται και ένα δυνατό μυαλό. Ο τρόπος σκέψης, η ευελιξία, η σωστή απόφαση στη σωστή στιγμή, είναι που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Και όλα αυτά είναι θέματα Ερμή σε έναν αστρολογικό χάρτη. Ο Ερμής του Κώστα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, ανάδρομος, σε σύνοδο με τον Ήλιο του. Δυνατός Ερμής, μονοκόμματος, δεν παραιτείται εύκολα από τις ιδέες του, μπορεί να γίνει ξεροκέφαλος μερικές φορές, αλλά να επιδείξει και τεράστια υπομονή. Παραδοσιακά ένα Ερμής στον Ταύρο και ανάδρομος, δεν θεωρείται εξαιρετική θέση. Εδώ όμως υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά που κάνει τον τρόπο σκέψης του μοναδικό. Ο Ερμής του στον Ταύρο δέχεται καταπληκτικά τρίγωνα από το γενέθλιο Δία και Ποσειδώνα του στον Αιγόκερω! Ο τρόπος σκέψης αυτού του παιδιού είναι… καλλιτεχνικός. Έχει απίστευτη, δημιουργική φαντασία. Πρώτα σκηνοθετεί τις φάσεις στο μυαλό του και μετά τις πραγματοποιεί! Είναι ένας καλλιτέχνης της στρογγυλής θεάς. Το σημαντικότερο; Μαθαίνει από τα λάθη του και δεν τα επαναλαμβάνει, γιατί ο ανάδρομος Ερμής του στέλνει τη σκέψη του πίσω, στα πεπραγμένα. Αναλύει τα δύσκολα ή τις αστοχίες που προηγήθηκαν και αποφεύγει να τις επαναλάβει στο μέλλον. Αν συνυπολογίσουμε και τον ακούραστο Άρη του, επίσης στον Ταύρο, έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που δεν φοβάται τη σκληρή δουλειά. Ένας Άρης δυνατός και αμετακίνητος με όπλα του τη συνέπεια, την επιμονή, αλλά και την εντιμότητα, μπορεί να γίνει πραγματικά αήττητος.

-Γιατί ξεχώρισε τώρα;

Ο Κώστας ξεχώρισε τώρα, γιατί το ‘’Συμπαντικό του ρολόι’’ ήταν συντονισμένο να δείξει τη συγκεκριμένη ώρα! Ξεχώρισε τώρα, γιατί ως Ταύρος του τρίτου δεκαημέρου ο Ήλιος του ενεργοποιήθηκε από τα μεγαθήρια του Σύμπαντος, Πλούτωνα, Κρόνο και Δία. Τώρα, ήταν η στιγμή να φανεί η επιτυχία του προς τα έξω, αλλά η σοβαρή προεργασία είχε ξεκινήσει από το 2018. Αυτή ήταν η κομβική χρονική στιγμή που κάποιοι κατάλαβαν πως το παιδί αυτό έχει τις δυνατότητες για διεθνή καριέρα! Ο ίδιος έζησε αρκετές ανατροπές την άνοιξη του 2018 με το πέρασμα του Ουρανού στον Ταύρο και αισθάνθηκε απίστευτη κούραση. Η ταυρίσια δύναμη και υπομονή του όμως δεν τον άφησαν να το βάλει κάτω. Στο τέλος του 2019 ο πανίσχυρος Πλούτωνας από τις 21 μοίρες του Αιγόκερω ευλόγησε με τα γήινα τρίγωνα του τον Ήλιο του Κώστα και άρχισε να του υπόσχεται την απίστευτη επιτυχία αλλά και τις χρυσές αμοιβές. Ο Πλούτωνας είναι και ο πλούτος ο αστείρευτος και όταν ενεργοποιεί θετικά τους χάρτες των ανθρώπων τους φέρνει ‘’αντιμέτωπους’’ με την επιτυχία που δεν μπορούν να αποφύγουν. Και αυτή η εύνοια δεν έχει σταματήσει. Την ενεργοποίηση του Πλούτωνα, ήρθε και σταθεροποίησε ο Κρόνος και θα την μεγιστοποιήσει ο Δίας μέχρι το τέλος του 2020… και όχι μόνο!

-Θα υπάρξει λοιπόν συνέχεια στην επιτυχία του Κώστα και τα επόμενα χρόνια;

Νομίζω πως ο Κώστας Τσιμίκας μόλις ξεκίνησε και πως θα μας εκπλήξει με τις επιδόσεις του. Ο προοδευμένος του Ήλιος έχει περάσει στις 14 μοίρες των Διδύμων και μέσα στο 2021 ο Δίας από τον Υδροχόο θα του δωρίσει τα καταπληκτικά του τρίγωνα. Έχει και γενέθλια Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τη γενέθλια Σελήνη του. Έχουμε έναν καρδιοκατακτητή εδώ. Θα τον αγαπήσουν και θα τον ‘’μισήσουν’’ πολλές γυναίκες τον Κώστα. Η άνοιξη του 2021 θα είναι διθυραμβική και εκεί θα θέσει τις βάσεις για την μετέπειτα σημαντική του πορεία. Ο ξεχωριστός αυτός νέος άνδρας έχει και Βόρειο Δεσμό στο Ζυγό που θα τον ενεργοποιήσει θετικά ο Δίας το ίδιο διάστημα. Το μεγάλο ατού του Δεσμού του και του ίδιου είναι η… συνεργασία. Ξέρει πως να συνεργάζεται και να παρέχει τα μέγιστα των δυνατοτήτων του μέσα στην ομάδα. Μπορεί να είναι τόσο στρατηγός όσο και στρατιώτης. Διάστημα που θα πρέπει να διαχειριστεί προσεχτικά θα είναι ο Δεκέμβριος του 2020 και ο Ιανουάριος του 2021. Τα θέματα της ασφάλειας και κυρίως της συναισθηματικής είναι ο άξονας γύρω από τον οποίο κινείται ο Κώστας. Η οικογένεια και η ευημερία της είναι πάνω από όλα για τον ισχυρό αυτό Ταύρο και θα νιώθει ικανοποιημένος και ευτυχισμένος μόνο αν θα ξέρει πως οι άνθρωποι που αγαπά είναι ασφαλείς. Δεν ξεχνά ποτέ τις ‘’οικογένειες’’ που τον φρόντισαν και θα τον φροντίσουν. Η φυσική του οικογένεια αλλά και οι ομάδες που τον έθρεψαν στα σπλάχνα τους και αργότερα τον ανέδειξαν, είναι για τον Κώστα θέματα ιερά και μη διαπραγματεύσιμα.

-Η ομάδα που υπέγραψε ο Κώστας είναι μια από τις μεγαλύτερες του κόσμου. Θα ταιριάξει η ‘’βόρεια ανατροφή’’ της με τη ‘’μεσογειακή ανατροφή’’ του Κώστα;

Πέραν των ατόμων, γενέθλιο χάρτη έχουν και οι ομάδες, έχουν τα κράτη, έχουν οι επιχειρήσεις, έχουν οι σχέσεις… οτιδήποτε γεννήθηκε, ή ιδρύθηκε, ή δημιουργήθηκε έχει το δικό του προσωπικό, συμπαντικό αποτύπωμα. Και του Κώστα φαίνεται πως του ταιριάζει πολύ το κόκκινο και τα …Ψαράκια! Με τη γενέθλια Σελήνη του στους Ιχθύες ανδρώθηκε στον Ολυμπιακό, μια ομάδα με γενέθλια σύνοδο Ήλιου, Ουρανού στους Ιχθύες! Η κόκκινη ομάδα του Πειραιά έχει καταπληκτικά προοδευτικά στους Διδύμους που δείχνουν πως το 2021 θα είναι μια χρονιά μοναδικών επιτυχιών! Και ο γενέθλιος Ερμής του Λέοντα Βαγγέλη Μαρινάκη στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου, σε τρίγωνο με τον Ήλιο του Ολυμπιακού… η σκέψη του Προέδρου και η καρδιά του, δοσμένες στην ομάδα του! Και από τον ολοπόρφυρο Ολυμπιακό στην άλικη Liverpool που ανήκει και αυτή στο ζώδιο των Ιχθύων! Η Σελήνη του Κώστα σε σύνοδο με τον Ήλιο, Δία της ομάδας που του χάρισε το χρυσό συμβόλαιο. Ο Άρης του στον Ταύρο σε σύνοδο σχεδόν ιδιομοιρίας με την Αφροδίτη της Liverpool. Αυτή η όψη είναι πια ερωτική! Θα την ‘’ερωτευτεί’, μα θα τον ‘’ερωτευτεί’’ και η κόκκινη κυρία. Η ομάδα αυτή μιλά στην ψυχή του, του ταιριάζει απόλυτα και ο δυνατός Ταύρος του 1996 με την τρυφερή Σελήνη στους Ιχθύες θα καταφέρει θαύματα που θα γραφτούν με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

-Μπορεί να δείξει ο γενέθλιος χάρτης ενός παιδιού αν θα γίνει επιτυχημένος αθλητής;

Ο γενέθλιος χάρτης ενός ατόμου μπορεί να δείξει τα πάντα για τη ζωή του. Είναι οι προδιαγραφές του, αλλά είναι και το manual της διαχείρισης των δεξιοτήτων του. Μπορεί να δείξει τον καλό αθλητή, τον καλό επιστήμονα, τον καλό επιχειρηματία… μπορεί να δείξει τις πραγματικές τάσεις του ατόμου από την παιδική του ηλικία. Σκεφτείτε τι θαυμαστό όπλο στα χέρια των γονιών η ερμηνεία του αστρολογικού χάρτη του παιδιού τους. Πόση αποταμίευση χρόνου, κόπου και χρήματος μπορεί να χαρίσει η γνώση αυτή; Σε κάθε χάρτη ενός μικρού παιδιού μπορεί να κρύβεται ένας Γιάννης Αντετοκούνμπο, ένας Κώστας Τσιμίκας ή ένας Στέφανος Τσιτσιπάς… Πρέπει όμως να γίνει σαφές, πως πίσω από κάθε τόσο μεγάλη γενέθλια τύχη κρύβεται πάντα και η θέληση του ατόμου για σκληρή δουλειά. Όταν θαυμάζουμε το μαέστρο που με τις μαγικές κινήσεις της μπαγκέτας του συντονίζει μια μεγάλη ορχήστρα , πρέπει να θυμόμαστε πως πίσω από αυτές τις φαινομενικά ανάλαφρες κινήσεις, κρύβεται απίστευτα σκληρή δουλειά και συνέπεια…

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ/ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ Σύμβουλος Ψυχολογικής Αστρολογίας/ Tropical and Astral Synastry Expert

Back to top button
Close
Close