Επιχειρείν

Τέλος εποχής για το ΔΝΤ ως δανειστή της Ελλάδας!

Η κυβέρνηση, αποπληρώνοντας πρόωρα και τις τελευταίες υποχρεώσεις της χώρας κλείνει ένα γκρίζο κεφάλαιο που άνοιξε τον Μάρτιο του 2010. Μια εποχή την οποία οι Έλληνες δεν πρέπει και δεν θα ζήσουμε ποτέ ξανά. Σήμερα, παρά τη διεθνή αναταραχή, η εθνική οικονομία μένει σταθερά στον δρόμο της προόδου και δίπλα στον πολίτη. Το είπαμε, το κάνουμε!
Η ολοκλήρωση της αποπληρωμής, απόρροια της συνετής και αξιόπιστης νομισματικής της κυβέρνησης όχι μόνο στέλνει θετικά μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις για την #Ελληνική_οικονομία αλλά και εξοικονομεί 230 εκ. τα οποία θα διατεθούν για την αντιμετώπιση της κρίσης.
Έτσι κλείνει μια περίοδος στην ελληνική ιστορία , που είχε ξεκινήσει το 2010, με την έκκληση της Ελλάδας στο #Διεθνές_Νομισματικό_Ταμείο για άμεσο δανεισμό.
Ταυτόχρονα, η αποπληρωμή αποκαθιστά την αξιοπιστία και την αξιοπρέπεια της χώρας συνολικά , που τόσο άσχημα είχαν πληγεί το καταστροφικό καλοκαίρι του 2015. Το κόμμα της Ν. Δημοκρατίας πιστεύει ότι, σε τελική ανάλυση, η σταθερή και συνετή πορεία στα οικονομικά είναι πολύ πιο φιλολαϊκή από τα λαϊκίστικα μέτρα.

Back to top button
Close
Close