Τρίκαλα

Συνεχίζονται τα σεμινάρια στο Συμβουλευτικό Κέντρο Τρικάλων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

Ολοκληρώθηκε μέσα στο Νοέμβριο ο Α’ κύκλος σεμιναρίων στο Συμβουλευτικό Κέντρο Τρικάλων του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ.

Οι ενότητες του σεμιναρίου αφορούσαν στην εξής θεματολογία: α) ψυχική ανθεκτικότητα και εξάρτηση, β) κάνναβη και εξάρτηση και γ) εξάρτηση από το αλκοόλ και τον τζόγο.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για την θεραπευτική πρόταση του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, ενώ δόθηκε η ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων με τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου Τρικάλων.

Στις αρχές Δεκεμβρίου ξεκίνησε ο Β’ κύκλος σεμιναρίων, από την κα Μαρία Μπαλιάκου, Υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Κέντρου Τρικάλων και της Ανοιχτής Δομής Υποστήριξης χρηστών του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, με την ίδια θεματολογία.

Τα ενημερωτικά σεμινάρια πραγματοποιούνται στον χώρο του Συμβουλευτικού Κέντρου Τρικάλων, επί της οδού Αγίου Νικολάου 10 (πίσω από τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου).

Να σημειωθεί πως σε όλη τη διάρκεια των σεμιναρίων τηρούνται όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα πρόληψης και προστασίας για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού SARS-CoV-2.

Back to top button
Close
Close