Ειδήσεις

Συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα

Αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στην Αθηνών-Κορίνθου με τα προβλήματα να ξεκινούν από το ύψος του Κιάτου με τα οχήματα να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες έως τους Αγίους Θεοδώρους.

Προβλήματα θα αντιμετωπίσουν οι οδηγοί και στο οδικό τμήμα από τα Μέγαρα έως Νέα Πέραμο. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει η εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας όπου μέχρι στιγμής υπάρχουν μικρές καθυστερήσεις στα διόδια Αφιδνών.

Ουρές σχηματίστηκαν όπως στα διόδια Ρίου – Αντιρρίου, ενώ συμφώρηση παρατηρήθηκε και στα διόδια των Νέων Μαλγάρων Θεσσαλονίκης επί της ΠΑΘΕ όπως επίσης στα διόδια της Ανάληψης στην Εγνατία Οδό.

Λόγω καραμπόλας τριών οχημάτων στο ύψος των Ν. Μαλγάρων υπήρξαν καθυστερήσεις. Στο σημείο του τροχαίου εφαρμόζονται τον τελευταίο καιρό κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης εργασιών στην γέφυρα του Αξιού. Αντίθετα, ομαλά διεξάγεται η κυκλοφορία στην εθνική οδό που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με την Χαλκιδική.

Σύμφωνα με την Τροχαία, από τις 6 το πρωί χθες μέχρι τις 6 το πρωί σήμερα πέρασαν και από τα δύο εθνικά δίκτυα, συνολικά 112.975 αυτοκίνητα (65.756 από την Αθηνών- Κορίνθου και 47.219 από την Αθηνών – Λαμίας). Από τις 6 το πρωί σήμερα έως τις 12 το μεσημέρι 15.985 οχήματα επέστρεψαν στην Αττική μέσω Αθηνών-Κορίνθου και 7.926 από την Αθηνών-Λαμίας.

Back to top button
Close
Close