Idees Sports

“Συνεχίζει στον ΑΟΤ ο Χαραλαμπίδης” Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση από Αϊβάζογλου

Τρίκαλα- Ιωνικός 2-3 | HIGHLIGHTS

Παρά τα όσα έγιναν και όσα  ειπώθηκαν μετά τον ντροπιαστικό αγώνα του Σαββάτου , ο πρόεδρος της ΠΑΕ Τρίκαλα κρατά τον Απόστολο Χαραλαμπίδη στον πάγκο  της ομάδας παρά το γεγονός ότι ο Μακεδόνας τεχνικός υπέβαλλε την παραίτηση κατι που είχε προαναγγείλλει στην εν εξάλλω αποχώρηση του στο γήπεδο. Μάλιστα όπως αναφέρει το  liganews.gr  ο προπονητής παραμένει στην τεχνική ηγεσία των Τρικάλων. “Ο Απ. Χαραλαμπίδης ήταν σκασμένος μετά την ήττα όμως, μαζί με τον διοικητικό ηγέτη του ΑΟ Τρίκαλα κ. Ηλία Αϊβάζογλου πήραν από κοινού την απόφαση να συνεχιστεί η συνεργασία τους” γράφει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα.

Διαμαρτυρία των οργανωμένων

Στο γεγονός ότι οι φιλαθλοι του Ιωνικού μπήκαν στο γήπεδο ενώ οι ίδιοι ήταν στα…κεραμίδια εστίασαν στο τέλος οι Σακαφλιαδες που μέχρι το τέλος της σεζόν δεν θα βάλουν μέλη τους σε αγώνες. Χαρακτηριστικα σημειώνουν:

Advertisement

Εμείς πάντα στην απ’έξω, οι αντίπαλοι οπαδοί πάντα εντός…

Ο Σύνδεσμος μας μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στον σημερινό αγώνα, έλαβε την απόφαση για λόγους ηθικής και αξιοπρέπειας να μην ξανά μπει η αντιπροσωπεία μας, των μόλις τριών ατόμων για όσους δε το γνωρίζουν, στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της αγαπημένης μας ομάδας μέχρι τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος.

Δείτε το βίντεο της ντροπιαστικής ήττας Και βγάλτε τα συμπεράσματα σας

 

Διαβάστε επίσης...

Back to top button