Συναγερμός στην Π.Υ. Καλαμπάκας για φωτιά σε πολυκατοικία στο κέντρο της πόλης

Μεγάλη κινητοποίηση προκάλεσε το μεσημέρι της Δευτέρας κλήση για φωτιά σε πολυκατοικία στο κέντρο της Καλαμπάκας, αναστατώνοντας κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής.
Πυκνοί καπνοί άρχισαν να βγαίνουν από χώρο εργασίας εντός της πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα περίοικοι να ειδοποιήσουν άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Π.Υ. Καλαμπάκας με πλήρωμα ανδρών, οι οποίοι επιχείρησαν με ταχύτητα και επαγγελματισμό.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η εστία της φωτιάς εντοπίστηκε σε μπάνιο του χώρου, με πιθανή αιτία την υπερθέρμανση ανεμιστήρα. Χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση της Πυροσβεστικής, το περιστατικό τέθηκε υπό έλεγχο χωρίς να επεκταθεί και χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί ή σοβαρές υλικές ζημιές.
Η γρήγορη ανταπόκριση της Π.Υ. Καλαμπάκας για ακόμη μία φορά επιβεβαίωσε την ετοιμότητα και την αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας, διασφαλίζοντας την ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους.