Επιχειρείν

Στο Πεκίνο για επιχειρηματικές “συναντήσεις” δυο Τρικαλινοί ……

Η Κινέζικη αγορά είναι γεγονός ότι διαθέτει τα πάντα και καλύπτει ανάγκες ιδιαίτερων απαιτήσεων και προδιαγραφών .Η επιχειρηματική δραστηρίοτητα  και οι θεαματικές εξελίξεις του χώρου ‘ανάγκασε” τα  δυο Τρικαλινά στελέχη να σπεύσουν στην Κίνα για να παρακολουθήσουν από κοντά την νέα δυναμική ανάπτυξης της Κινέζικης Βιομηχανίας .

Με ουσιαστικό ενδιαφέρον στις εκτυπώσεις και στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις ψηφιακής μορφής ο Επιχειρηματίας Βαγγέλης Τσαρουχάς και ο Γενικός Διευθυντής  της ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ, Βάιος Κουτής έδωσαν επιχειρηματικό παρών στην μεγαλύτερη έκθεση Εκτυπώσεων που διεξάγεται αυτό το διάστημα στην πρωτεύουσα των Αυτοκρατόρων.

Αμφότεροι αποκόμισαν ουσιαστικά συμπεράσματα με την  ανάδειξη της τεχνολογικής εξέλιξης τόσο σε επίπεδο μηχανημάτων παραγωγής και υλικών όσο και σε επίπεδο λογισμικού αποτελεί ένα μεγάλο  γεγονός για τον  κλάδο  των Γραφικών Τεχνών σε παγκόσμιο επίπεδο, αφού  ενσωματώνει ολοένα και περισσότερους τομείς της έντυπης και οπτικής επικοινωνίας.

Ως καινοτομία η έκθεση σύμφωνα με τους εκθέτες  διευρύνει το φάσμα προβολής της, ενσωματώνοντας το σύνολο των Γραφικών Τεχνών και της Οπτικής Επικοινωνίας.

Back to top button
Close
Close