Travel

Στο ειδυλλιακό Μεγανήσι κρύβεται το Azur Retreat!

Εκεί που το γαλάζιο του ουρανού συναντά το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου, στο ειδυλλιακό Μεγανήσι, κρύβεται το Azur Retreat: ένα μαγευτικό καταφύγιο γαλήνης και ηρεμίας, που πρόσφατα διακρίθηκε με το Βραβείο των Hospitality Awards 2021 ως “BEST GREEK NEW BOUTIQUE RESORT”!

Και πώς να μην διακριθεί άλλωστε: Το βραβευμένο θέρετρο που άνοιξε μόλις πέρυσι, αποτελεί μια εντελώς διαφορετική ιδιωτική πρόταση απόδρασης, χαλάρωσης και αναζωογόνησης για «ψαγμένους» ταξιδιώτες.

Στο Azur Retreat, μέλος του Ομίλου Αρβανιτάκη, oι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια ιδιαίτερη διαμονή σε μία από τις 18 πλήρως απομονωμένες αμφιθεατρικές σουίτες με πισίνα και με αισθητική συνώνυμη της νησιωτικής κουλτούρας. Με απέραντη θέα στο Ιόνιο και λουσμένες από το φως του ήλιου αποπνέουν μια αίσθηση ζεστασιάς και ευφορίας, ιδανική για χαλάρωση και ξεκούραση.

drz_azur-retreat-II_0418
drz_azur-retreat-II_0088

Να γευτούν signature πιάτα μεσογειακής κουζίνας με βάση επιλεγμένα τοπικά προϊόντα και εκτελεσμένα μέσα από την σύγχρονη και εμπνευσμένη ματιά του σεφ, εκλεκτά κρασιά, δημιουργικά κοκτέιλ και να απολαύσουν μια απίθανη εμπειρία γαστρονομικής πολυτέλειας στην καρδιά του Ιονίου.
Να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία ευεξίας και να αφεθούν στην απόλυτη χαλάρωση μέσα από μία σειρά αναζωογονητικών θεραπειών spa. Οι συνεδρίες yoga στο open air γυμναστήριο του Azur Retreat με θέα το απέραντο γαλάζιο και με τα πιο σύγχρονα όργανα γυμναστικής θα βοηθήσουν να βρείτε την τέλεια αρμονία ανάμεσα σε σώμα και πνεύμα.

Το Μεγανήσι, η ειδυλλιακή τοποθεσία που στεγάζεται το boutique hotel είναι ένα κρυμμένο διαμάντι στη μέση του πελάγους απέναντι από τη Λευκάδα μόλις 4 ώρες μακριά από την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, ιδανικό για ζευγάρια, φίλους και ανέμελους ταξιδιώτες που αναζητούν μία εντελώς διαφορετική εμπειρία διαμονής, με ιδιωτικές στιγμές άνεσης και χαλάρωσης.

drz_azur-retreat-II_0559

https://www.protothema.gr/

Back to top button
Close
Close