Lifestyle news

«Στο δρόμο» και στον… αέρα ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργιος Μαυρίδης για τις ανάγκες της νέας του εκπομπής

Στην Πάτρα βρέθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής ξεκινάει την νέα του εκπομπή που θα λέγεται «Στο δρόμο» και θα προβάλλεται από την τηλεόραση του Alpha.

O Γιώργος Μαυρίδης, μαζί με το υπόλοιπο επιτελείο της εκπομπής που είναι σχεδόν το ίδιο με αυτό του World Party (λείπει βέβαια ο Σάκης Τανιμανίδης που παρουσιάζει το Survivor), θα πηγαίνει σε διάφορα μέρη της Ελλάδος και θα τα παρουσιάζει με ένα ξεχωριστό και πρωτότυπο τρόπο.

Στο πλαίσιο των γυρισμάτων της εκπομπής, ο Γιώργος Μαυρίδης, προσγειώθηκε στην κυριολεξία στο γήπεδο του Σαραβαλίου, στο «Κ. Ζάρρας», πετώντας με παρά πέντε.

Η προσγείωσή του έγινε κατά την διάρκεια του αγώνα που έδινε ο Αχαιός, η ομάδα του Σαραβαλίου, με τον γειτονικό Ίκαρο Πετρωτού. Η ΕΠΣΑ είχε ενημερωθεί για την εισβολή αυτή και είχε δεχθεί το αίτημα της εκπομπής, θεωρώντας ότι μέσα από αυτή θα διαφημιστεί το αχαϊκό ποδόσφαιρο.

 

Με τον Κώστα Βασιλόπουλο και την… γκλίτσα

Ο Γιώργος Μαυρίδης προσγειώθηκε με παρά πέντε στο γήπεδο του Σαραβαλίου στην Πάτρα (pics+vids)

 

Γιώργος Μαυρίδης 1

 

Γιωργος Μαυρίδης 2

Ωστόσο, η έκπληξη για όσους δεν γνώριζαν και βρίσκονταν στο γήπεδο, ήταν μεγάλη, βλέποντας τον Γιώργο Μαυρίδη να πέφτει με το παρά πέντε στο γήπεδο και από πάνω να βρίσκεται το ελικόπτερο της εκπομπής.

Ο Γιώργος Μαυρίδης, πάντως, αποδείχτηκε ιδιαίτερα φιλικός και οικείος, μιλώντας με τους φιλάθλους και τους ανθρώπους των δύο ομάδων που ήταν στο γήπεδο, ενώ δεν είχε κανένα πρόβλημα να βγάλει και φωτογραφίες μαζί τους.

Στις φωτογραφίες με τον Κώστα Βασιλόπουλο, ο παρουσιαστής κρατάει μία γκλίτσα που πήρε από έναν βοσκό στο Σαραβάλι.

Να σημειώσουμε, ότι η εκπομπή κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 14 Μαρτίου.

Τις φωτογραφίες έχει παραχωρήσει αποκλειστικά στο patrasevents.gr, o Ζωής Αναστασόπουλος, ενώ τα βίντεο έχουν ανέβει σε Youtube και Instagram.

 

H στιγμή της προσγείωσης στο γήπεδο του Σαραβαλίου

Ο Γιώργος Μαυρίδης προσγειώθηκε με παρά πέντε στο γήπεδο του Σαραβαλίου στην Πάτρα (pics+vids) Ο Γιώργος Μαυρίδης προσγειώθηκε με παρά πέντε στο γήπεδο του Σαραβαλίου στην Πάτρα (pics+vids)

 

Με τον πρόεδρο της κοινότητας Πετρωτού, Ανδρέα Δούβρη

Ο Γιώργος Μαυρίδης προσγειώθηκε με παρά πέντε στο γήπεδο του Σαραβαλίου στην Πάτρα (pics+vids)

Back to top button
Close
Close