Idees Sports

Στις καλύτερες του κόσμου, η ομάδα Olympia Junior Τρικάλων!

Το 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής στο Espoo της Φινλανδίας αναμφίβολα άφησε μια αξέχαστη εντύπωση ως διοργάνωση. Η ομάδα μας είχε εξαιρετική παρουσία, κατέκτησε την 12 η θέση ,παρά τον έντονο ανταγωνισμό που αντιμετωπίσαμε.
Η μαγική αυτή εμπειρία περιλάμβανε εντυπωσιακά κορμάκια, κίνηση, έκφραση, χαμόγελα, αγωνία, συγκίνηση, ένταση, αλλά και φιλίες με αθλήτριες από διάφορες χώρες. Οι αθλήτριές μας ζήσανε πρωτόγνωρες στιγμές που θα αποτελέσουν αναμφισβήτητα ανεξίτηλο μέρος της ζωής τους.
Θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στις προπονήτριες Silvana Georgieva και Βάσω Πριόνα, που με αφοσίωση και ηγετικό ρόλο διατηρούν ψηλά το επίπεδο των αθλητριών του συλλόγου.
Πάνω απ’ όλα, συγχαρητήρια στις αθλήτριες της καρδιάς μας: Αναστασία Κοσκουβάτα, Μαρία Μαράβα, Ζωή Γεωργούλα, Φωτεινή Γκίκα, Χριστίνα Γκίκα, Αντιγόνη Παπακώστα, Δήμητρα Μπαρέκα, Σωτηρία Γεωργούλα .Η προσπάθεια και η αφοσίωση των αθλητριών, σε συνδυασμό με τη στήριξη των προπονητριών και της τοπικής αυτοδιοίκησης, αποτελούν παράδειγμα πώς ο αθλητισμός ενώνει και εμπνέει.
Ευχαριστούμε επίσης όλους τους παράγοντες, κριτές και γονείς για τη συμμετοχή και τη στήριξή τους. Η κοινή προσπάθεια και ο συντονισμός όλων επέτρεψαν την ανάδειξη των ταλέντων μας σε παγκόσμιο επίπεδο.
Τέλος, εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες προς τον Δήμο Τρικκαίων για την υποστήριξη και τη γενναιοδωρία τους. Η παροχή αθλητικού εξοπλισμού είναι ένας σημαντικός παράγοντας που ενισχύει τον αθλητισμό μας και μας επιτρέπει να ανταγωνιστούμε σε παγκόσμιο επίπεδο. Ευχαριστούμε πολύ και για την στήριξη της Διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής.
Με υπερηφάνεια και χαρά συνεχίζουμε τον δρόμο των επιτυχιών, ξεπερνώντας τα όρια και αφήνοντας το στίγμα μας στον κόσμο της Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής. Είμαστε ενωμένοι ως ομάδα και πεπεισμένοι ότι τα καλύτερα έρχονται .
Συνεχίζουμε με πάθος και αποφασιστικότητα, ευγνώμονες για την ευκαιρία που μας δόθηκε να εκπροσωπήσουμε την πόλη μας σε αυτή τη παγκόσμια διοργάνωση. Είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, να προσπαθούμε και να επιτυγχάνουμε μαζί.

Back to top button
Close
Close