Ειδήσεις

Στη Λάρισα το Άγιο Φως – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την υποδοχή του στην 110 Πτέρυγα Μάχης

Στην πόλη της Λάρισας και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο της 110 Πτέρυγας Μάχης έφτασε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου το Άγιο Φως, ύστερα από ειδική πτήση που είχε από Αθήνα.

Το αεροσκάφος της Olympic Air με το Άγιο Φως, που θα μεταφέρει το χαρμόσυνο αναστάσιμο μήνυμα, προσγειώθηκε με σχεδόν δύο ώρες καθυστέρηση από το προγραμματισμένο στις 8:20 μ.μ. με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμο αλλά και πλήθος πιστών να βρίσκονται υπομονετικά στο σημείο για την υποδοχή του, παρά την έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε νωρίτερα. Παρόντες, επίσης, εκπρόσωποι της θρησκευτικής, πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του Τόπου, οι οποίοι μοίρασαν το Άγιο Φως στους παρευρισκόμενους που ήταν επανδρωμένοι με φαναράκια, λαμπάδες και κεριά. Μεταξύ αυτών ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Θανάσης Μαμάκος, ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Καπετάνος, ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλης Κόκκαλης, η βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κα Ευαγγελία Λιακούλη, ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης.

Στο χώρο του αεροδρομίου ακολούθησε δέηση, ενώ σειρά θα πάρει η διανομή του Φωτός στην πλειοψηφία των Ιερών Ναών του νομού για την Ακολουθία της Αναστάσεως.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

      

Back to top button
Close
Close