Τρίκαλα

Στη διασταύρωση Μουργκανίου Καλαμπάκας οι αγρότες – Ισχυρή παρουσία της Αστυνομίας Τρικάλων

 

Σε κινητοποίηση προχώρησαν σήμερα αγρότες της περιοχής της Καλαμπάκας, οι οποίοι μετέβησαν στη διασταύρωση στο Μουργκάνι, με πρόθεση να προχωρήσουν σε κλείσιμο του δρόμου, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων αγροτικών διαμαρτυριών.

Από νωρίς στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας Τρικάλων, προκειμένου να αποτραπεί η διακοπή της κυκλοφορίας και να διασφαλιστεί η ομαλή διέλευση των οχημάτων. Την επιχείρηση συντόνιζε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, Δημήτρης Μήτραινας , ο οποίος είχε διαρκή επικοινωνία με τους εκπροσώπους των αγροτών.

Η παρουσία των αγροτών στο σημείο ήταν μαζική, με τα αιτήματα τους να αφορούν, μεταξύ άλλων, το αυξημένο κόστος παραγωγής, τις χαμηλές τιμές των προϊόντων και την ανάγκη άμεσων παρεμβάσεων στήριξης του πρωτογενούς τομέα.

Μέχρι στιγμής η κατάσταση παραμένει υπό έλεγχο, χωρίς να έχουν σημειωθεί εντάσεις, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται σε επιφυλακή για κάθε ενδεχόμενο. Οι εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ώρες, καθώς οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Back to top button
Close
Close