Επιχειρείν

Στηρίζει τον ΑΟ Τρίκαλα η Excelsior Coffee Hellas

Η εταιρία Caffè Excelsior Hellas, στηρίζει τη νέα προσπάθεια του ΑΟ Τρίκαλα για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Άγγελο Ντούμα για την χορηγική στήριξη στην ομάδα μας.

Η Excelsior Hellas με ισχυρή παρουσία και σύγχρονες εγκαταστάσεις, αποτελεί μια από τις καλύτερες επιχειρήσεις στον χώρο του καφέ espresso προσφέροντας στον Έλληνα καταναλωτή έναν γνήσιο ιταλικό traditional espresso, με υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.
Πριν από λίγο καιρό, με την παρουσία των μελών της οικογένειας Trucco, ιδιοκτητών του γνωστού ιταλικού καφέ Excelsior, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων, υπερσύγχρονων κτηριακών εγκαταστάσεων της Excelsior Hellas.
Το παραδοσιακό ψήσιμο διαρκεί τρεις φορές περισσότερο από το λεγόμενο ψήσιμο turbo, αλλά είναι μια επένδυση που προσφέρει υψηλή ποιότητα και μοναδική ικανοποίηση.


Από 18 χώρες προέρχονται οι δύο κύριες ποικιλίες καφέ: Arabica και Robusta. Ο κύριος στόχος είναι να δημιουργηθούν μείγματα που επιτυγχάνουν τη σωστή ισορροπία μεταξύ αρώματος, γεύσης, έντασης, σώματος και χρώματος.
Για να παρέχεται στον πελάτη η μεγαλύτερη δυνατή εμπειρία καφέ, ο Caffè Excelsior δημιούργησε τη δική του συσκευασία, που ονομάζεται Coffee System και είναι αφιερωμένη στις καφετέριες, στα μπαρ και στα εστιατόρια.

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει καφέ, εξοπλισμό και εργαλεία, μηχανές καφέ, σετ φλιτζανιών και πολλές άλλες παροχές, όπως την εκπαίδευση για το πώς πρέπει να ετοιμάζεται ο καφές ή για το πώς θα εξυπηρετούνται καλύτερα οι πελάτες.
Άρτια εκπαιδευμένη ομάδα πωλήσεων , ειλικρίνεια και ήθος στον πελάτη , άριστη και άμεση τεχνική υποστήριξη.

Διεύθυνση: 3ο χλμ. Τρικάλων-Ιωαννίνων, Τηλέφωνο 24310 79457

Back to top button
Close
Close