Τρίκαλα

Στην μεθεπόμενη Κυριακή εστιάζεται το ενδιαφέρον στους εμπόρους στα Τρίκαλα

Εν αναμονή της έναρξης των ενδιάμεσων φθινοπωρινών εκπτώσεων βρίσκονται και οι έμποροι των Τρικάλων. Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις ξεκινούν την 1η Νοεμβρίου ημέρα Κυριακή και ολοκληρώνονται στις 14 του ιδίου μήνα.

Τα καταστήματα μπορούν προαιρετικά να λειτουργήσουν  την πρώτη Κυριακή της εκπτωτικής περιόδου, δηλαδή την 1η Νοεμβρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Αν και οι έμποροι κρατούν για μια ακόμη φορά μικρό καλάθι, δεν χάνουν τις ελπίδες τους, για έστω μια σχετικά μικρή αναζωογόνηση της κίνησης. Ήδη το διάστημα που διένυσαν από την περασμένη άνοιξη έως και σήμερα δεν χαρακτηρίζεται το καλύτερο, μιας και τα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία ήταν πολλά και δυσβάσταχτα. Το κλείσιμο των καταστημάτων, λόγω της πανδημίας, για ένα δίμηνο και μάλιστα εν μέσω γιορτών του περασμένου Πάσχα, σε συνδυασμό με τα χαμηλά ποσοστά που κατέγραψε η αγοραστική κίνηση μέσα στο καλοκαίρι, ήρθαν να προκαλέσουν κραδασμούς στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που αναζητούν εδώ και μήνες σανίδα σωτηρίας.

Τα βλέμματα πλέον στρέφονται στις ενδιάμεσες εκπτώσεις, αλλά και μετέπειτα στις γιορτές των Χριστουγέννων, αν φυσικά όλα κυλήσουν ομαλά και δεν εφαρμοστούν περιοριστικά μέτρα που όλοι απεύχονται.

Back to top button
Close
Close