Idees Sports

Στην αντεπίθεση και πάλι ο ΑΟΤ -Μεγάλο διπλό στην Κέρκυρα

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ-ΑΟΤ 1-2

Σε ένα γήπεδο με πλαστικό τάπητα και πολύ νερό από την δυνατή βροχή, ο ΑΟ Τρίκαλα αγωνίστηκε στην Κέρκυρα με τον Αστέρα Πετριτή για την 4η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής.
Σημαντική νίκη σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο και με έναν διαιτητή που αρνήθηκε τρία πέναλτι στα Τρίκαλα, έδωσε πολλές κίτρινες κάρτες με ευκολία, αλλά και τρεις αναγκαστικές αλλαγές, η ομάδα διαχειρίστηκε πολύ καλά το ματς, ανέτρεψε το σε βάρος της σκορ και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο.

Ο ΑΟΤ παραμένει στην 1η θέση και έχει μπροστά του ένα ακόμη δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΑΟ Υπάτου.

12΄Δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Κουτσιανικούλη. Μάλιστα του δόθηκε κίτρινη κάρτα για θέατρο…

18΄1-0. Ο Γραμμένος έκλεψε την μπάλα από τον Θεολόγου μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα.

22΄ 1-1. Σέντρα ο Νιάρος, ο Κορέλας ισοφάρισε για τον ΑΟΤ.

35΄1-2. Μπροστά στο σκορ τα Τρίκαλα με αυτογκόλ του Γραικού.

Τρεις αναγκαστικές αλλαγές ο ΑΟΤ από τραυματισμούς παικτών.

88΄ Νέο πέναλτι ζήτησαν τα Τρίκαλα σε ανατροπή του Κουσκουνά που δεν δόθηκε και πάλι ο διαιτητής έδωσε κίτρινη κάρτα στον παίκτη του ΑΟΤ.

92΄ Τρίτο πέναλτι σε χέρι αμυντικού στην περιοχή δεν δόθηκε στον ΑΟΤ.

Αστέρας Πετριτή (Σφακιανάκης) Πισσιάνης, Κορακιανίτης, Μπουκουνγκού, Πούλος, Τουρσίδης (60΄Γεωργοπάλης), Γαρδικιώτης (75΄Ρουμελιώτης), Γκασίδης, Γραικός, Τσιάβος, Γραμμένος, Λεμπονγκό (60΄Θηραίος)

ΑΟ Τρίκαλα (Αρσένος-Ρούσσας) Γρηγοριάδης, Σανδραβέλης (30΄λ.τρ. Κατσαντώνης), Νιάρος, Ριζογιάννης, Θεολόγου (46΄ λ.τρ. Τσιαφίτσας), Παπακώστας, Κουτσιανικούλης (88΄Κοντογεώργος), Γιοκέ, Κουσκουνάς, Κορέλας, Λουκάς (50΄λ.τρ. Γκοβίνας)

Διαιτητές- Τσιώρης (Άρτα),Τσάντος (Ηπείρου), Κέφης (Πρέβεζας).

Κίτρινες κάρτες- Κουτσιανικούλης (ΑΟΤ), Λεμπονγκό (Αστέρας), Νιάρος (ΑΟΤ), Κορέλας (ΑΟΤ), Παπακώστας (ΑΟΤ), Κουσκουνάς (ΑΟΤ), Κοντογεώργος (ΑΟΤ)

Back to top button
Close
Close