Γονείς & ΠαιδίΤρίκαλα

Στέλλα Ζολώτα : ‘Εγραψα ένα προσωποποιημένο παιδικό παραμύθι για καλό σκοπό!

Σε λίγο καιρό θα εκδοθεί το πρώτο προσωποποιημένο παιδικό παραμύθι  της τρικαλινής Στέλλας Ζολώτα, με τίτλο ”οι περιπέτειες του Τασούλη στο διάστημα”και είναι αφιερωμένο στον αγαπημένο της φίλο και διάσημο αθλητή του βόλεϊ Τάσο Μωησιάδη και την οικογένεια του, τα χρήματα που θα μαζευτούν, θα βοηθήσουν να αποκτηθεί  ένα καινούργιο γερό αμαξίδιο και σε δεύτερη φάση θα βοηθήσει τους δύο συλλόγους για παιδιά τον Σύλλογο Φλόγα και τον σύλλογο Ελπίδα.

Στέλλα Ζολώτα : Από μικρή αγαπούσα κάθε μορφή τέχνης, αλλά κυρίως μου άρεσε πολύ να γράφω. Έτσι ξεκίνησα στο δημοτικό να γράφω ποιήματα και στίχους. Θυμάμαι ο παππούς μου είχε δημοσιεύσει ένα ποίημα μου στην τοπική εφημερίδα. Στην εφηβεία άρχισα να γράφω και μικρές αυτοτελείς ιστορίες.

Η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη ήταν τα παιδιά, γι’αυτό και σπούδασα βρεφονηπιαγωγός και έτσι σιγά σιγά άρχισα να γράφω παιδικά παραμύθια και θεατρικές παραστάσεις για παιδιά. Από το 2010 και μετά που η αναπηρία μου με ανάγκασε να μείνω μεγάλα διαστήματα στο κρεβάτι στο κέντρο αποκατάστασης, άρχισα να γράφω μεγάλα ολοκληρωμένα παραμύθια και στην περίοδο της καραντίνας προσωποποιημένα παραμύθια για φίλους και συγγενείς.

Προσωποποιημένο είναι ένα παραμύθι που έχει κάποια στοιχεία του ατόμου για τον οποίο γράφτηκε και ο βασικός ήρωας και ο τίτλος έχουν το όνομα του. Ένα από αυτά είναι το παραμύθι με τίτλο «οι περιπέτειες του Τασούλη», στο διάστημα που έγραψα για τον αγαπημένο μου φίλο και διάσημο αθλητή του βόλεϊ Τάσο Μωυσιάδη και την οικογένεια του που παίζει στην ΕΑΛ Λάρισας και θα εκδοθεί πολύ σύντομα από τον εκδοτικό οίκο Πηγή Παιδείας, που στηρίζει το μεγάλο μου όνειρο να γίνω κι επίσημα συγγραφέας παιδικού Βιβλίου.

Είναι ένα παραμύθι που μιλάει για την φιλία, την αγάπη, την αλληλοβοήθεια και ότι δεν πρέπει ποτέ να πάψουμε να ονειρευόμαστε, αλλά να παλεύουμε για τα όνειρα μας, γιατί μπορεί να βγουν αληθινά. Θα χαρώ πολύ να αγκαλιάσετε αυτό το βιβλίο και να με στηρίξετε με την αγορά του μόλις κυκλοφορήσει μικροί και μεγάλοι, γιατί διαβάζοντας ένα παραμύθι γινόμαστε όλοι πάλι παιδιά και ταξιδεύουμε σε μέρη μαγικά εκεί, που όλα μπορούν να συμβούν και το καλό νικάει πάντα το κακό.

Σας ευχαριστώ πολύ από τα βάθη της καρδιάς μου Στέλλα Ζολώτα.

Back to top button
Close
Close