Ειδήσεις

Σοκ στη Λάρισα : Καταδικάστηκαν γονείς εκπαιδευτικοί για ενδοοικογενειακή βία

Μία απίστευτη μαρτυρία δίνει συγγενής της οικογένειας των δύο γονέων – εκπαιδευτικών που καταδικάστηκαν προ ημερών, σε δύο διαφορετικές δίκες, για βίαιη συμπεριφορά κατά των παιδιών τους.

Την περασμένη Πέμπτη το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 17 μηνών με τριετή αναστολή για το αδίκημα της σωματικής βλάβης και της εξύβρισης στον 53χρονο πατέρα που μηνύθηκε από την 24χρονη κόρη του για ενδοοικογενειακή βία. Επιπρόσθετα, το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 4 μηνών με τριετή αναστολή στη μητέρα, για το αδίκημα της εξύβρισης.

Ο πατέρας, εκπαιδευτικός σε δημόσιο σχολείο της Λάρισας και η σύζυγός του, βρίσκονταν υπό κράτηση μετά από σχετική καταγγελία της κόρης τους. Υπενθυμίζεται πως την προπερασμένη εβδομάδα η μητέρα της 24χρονης καταδικάστηκε σε έναν χρόνο φυλάκιση με τριετή αναστολή για παράνομη κατακράτηση, διότι κλείδωσε τις δύο μεγαλύτερες κόρες της ηλικίας 24 και 18 ετών στην αποθήκη της ταράτσας «για συνετισμό».

Την ίδια ώρα, σοκάρουν τα όσα καταγγέλλει στον τηλεοπτικό σταθμό Alhpa συγγενής της οικογένειας. «Οι γονείς μας είχαν κόψει τις επαφές με τα παιδιά γιατί εμείς τα στηρίζαμε» εξηγεί, ενώ προσθέτει ότι «Είναι οικογένεια που χρησιμοποιεί τη βία. Στα παιδιά είχε γίνει βίωμα ότι πρέπει να τρώνε ξύλο… Δυστυχώς υπήρχε κάποιος ρασοφόρος τον οποίο επισκέπτονταν τα παιδιά και έδινε δίκιο στους γονείς ότι είναι ένας τρόπος για να σας συνετίσουν…

Οι γονείς είναι άνθρωποι θρησκόληπτοι με την κακή έννοια. Δεν μπορώ να τους αποκαλώ γονείς, δεν πρέπει να τους αποκαλούμε έτσι. Είναι άκρως επικίνδυνοι τόσο για τον εαυτό τους, όσο και για τους γύρω τους»

Onlarissa.gr

Back to top button
Close
Close