Τρίκαλα

Σοκ στην Αργιθέα: Ηλικιωμένη βρέθηκε αποκεφαλισμένη στο σπίτι της! Την κατασπάραξε άγριο ζώο

 

Σοκ έχει προκαλέσει από χθες (28/03), η είδηση για την ηλικιωμένη γυναίκα που βρέθηκε αποκεφαλισμένη μέσα στο σπίτι της.Η 80χρονη γυναίκα ζούσε μόνη της στο Καταφύλλι Αργιθέας όπου και άφησε την τελευταία της πνοή.Σύμφωνα με πληροφορίες του Νέου Αγώνα, η ηλικιωμένη γυναίκα δεν είχε δώσει σημάδια ζωής τα τελευταία 24ωρα με αποτέλεσμα να ανησυχήσει συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο έστειλε τον αγροτικό γιατρό του χωριού σπίτι της.Τελικά οι υποψίες για τον θάνατο της γυναίκας βγήκαν αληθινές, αφού ο γιατρός εισερχόμενος στο σπίτι της, αντίκρισε το ακέφαλο πτώμα της.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Καρδίτσας και η Ιατροδικαστής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Λάρισας, που απέδωσε τον θάνατο της γυναίκας σε παθολογικά αίτια.

Ωστόσο η 80χρονη φαίνεται ότι δέχθηκε επίθεση από μεγαλόσωμο ζώο μετά τον θάνατό της κάτι που εξηγεί τον αποκεφαλισμό της. Θα ακολουθήσει νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της για να εξαχθούν τα ακριβή συμπεράσματα για το θάνατό της και πότε περίπου χρονικά αυτός έγινε.

mouzakinews.gr

Back to top button
Close
Close