Επιχειρείν

Σε όποιον κλάδο και εάν ανήκετε, έχουμε την λύση! DATECH SA • RBS ΤΡΙΚΑΛΑ

Η εταιρεία DATECH SA ιδρύθηκε στις αρχές του 1997 από τον κ. Δάλλα Χρήστο με αντικείμενο εργασιών την εμπορία συστημάτων πληροφορικής και συναφών ειδών καθώς και την παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με τα προϊόντα πληροφορικής.

Η DATECH SA εξειδικεύεται στο χώρο της Μηχανογράφησης και Cloud εφαρμογών – Ταμειακών Συστημάτων RBS – Ζυγιστικών DIGI και Κατασκευής WebSites

Παρέχει την πρόταση – λύση – συμβουλή για κάθε επαγγελματία. Παράγει με επώνυμα υλικά, εμπορεύεται επώνυμα προϊόντα, παρακολουθεί την τεχνολογική εξέλιξη, διαθέτει τις γνώσεις για την ολοκληρωμένη υλοποίηση. Έχει την ικανότητα να εξελίσσεται και να ελίσσεται, να μαθαίνει και να εκμεταλλεύεται κάθε τι νέο υπάρχει στο χώρο της πληροφορικής. Ελέγχει και προμηθεύει στον επαγγελματία – έμπορο, έμπειρο ή άπειρο, αυτό που πραγματικά επιθυμεί και ταιριάζει στις ανάγκες του.
Η DAΤECH SA κάθε μέρα που περνά μαθαίνει και δυναμώνει, προσφέρει φιλικό περιβάλλον, προσωπικό νέο – δυναμικό – έμπειρο και καταρτισμένο τεχνολογικά, έτοιμο να σας καλύψει πριν ή μετά την αγορά σας, όποια και εάν είναι αυτή. Είναι δυναμική και παρόν σε όλα τα δρώμενα, δεν αρέσκεται να κρύβεται πίσω από ένα καλοστημένο website, πίσω από μια υποτιθέμενη καλή φαινομενικά τιμή, σκέφτεται και δρα ως τελικός καταναλωτής.
Απολαμβάνει η ίδια την χαρά και την ύπαρξη της τεχνολογίας, γνωρίζει άριστα τον χειρισμό της και ζητάει την άμεση εξυπηρέτηση της όταν παραστεί ανάγκη. Η DATECH SA απαρτίζεται από την γενιά που μεγάλωσε πλάι στην εξέλιξη της τεχνολογίας, από τους ανθρώπους που πραγματοποίησαν το όνειρο τους – να κάνουνε το hobby τους επάγγελμα!!!
Αφοσιώνεται στις πραγματικές ανάγκες του πελάτη, ακούει, σκέφτεται, προτείνει, υλοποιεί, ολοκληρώνει και αγκαλιάζει την όλη διαδικασία από την στιγμή της παραγγελειοληψίας, παράδοσης, εγκατάστασης, λειτουργίας και σωστής εκτέλεσης και εκμετάλλευσης από τον τελικό χρήστη αλλά και πολύ περισσότερο της επερχόμενης υποστήριξης.
Αυτό λοιπόν που προέχει στην DATECH SA και την διακρίνει είναι το ”after sales support”. Μια υπηρεσία που στις σύγχρονες μέρες της πληροφορικής τείνει να εκλείψει, σε εμάς αποτελεί πρώτο μέλημα μας και κανόνα απαράβατο.
Σήμερα απαριθμεί ένα μεγάλο όγκο εγκαταστάσεων ανά την Ελλάδα και βρίσκεται πρώτη σε προτίμηση των εμπόρων – επαγγελματιών με πάνω από 1500 ενεργούς πελάτες.

Επικοινωνία: 2431 553020 | www.datech.gr | info@datech.gr

Back to top button
Close
Close