Lifestyle news

«Σασμός»: Ποιοι ηθοποιοί της σειράς υπέκυψαν στην πολιτική!

Ένας ακόμη πρωταγωνιστής από την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά «Σασμός» του Alpha, υποκύπτει στις σειρήνες της πολιτικής και της προσφοράς. Χθες έγινε γνωστό ότι ο «παπα-Μιχάλης» της σειράς, κατά κόσμον Μιχάλης Αεράκης κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ. Έκπληξη Ανδρουλάκη: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές.
Ο εκλεκτός ηθοποιός που με την ερμηνεία του στο Σασμό εδώ και τρία χρόνια έχει προκαλέσει διθυραμβικές κριτικές, κινείται στον χώρο της Κεντροαριστεράς εδώ και χρόνια.

Ο Μιχάλης Αεράκης υπογράφει και πολλούς από τους διαλόγους της σειράς «Σασμός». Γεννημένος στα Ανώγεια και μόνιμος κάτοικος Χανίων, στο παρελθόν έχει διατελέσει επί πολλά έτη καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου (ΔΗΠΕΘΕ) Κρήτης.

Μαρία Τσομπανάκη
Η λατρεμενη «Καλλιόπη» (με ερμηνεία Οσκαρική στο Σασμό) Μαρία Τσομπανάκη είχε κάνει την αρχή. Πίσω, στο 2002 είχε κατέβει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Αθήνα. Εκλέγονταν διαρκώς επί δύο τετραετίες (επί δημαρχίας Δ. Αβραμόπουλου και Ν. Κακλαμάνη), ως το 2010. Είχε μάλιστα διατελέσει αντιδήμαρχος στη Σχολική Μέριμνα, Πρόεδρος Ανάπτυξης και Στρατηγικής, Πρόεδρος Κοινωνικής Ευθύνης και υπεύθυνη ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Είχα αναλάβει επίσης την αναβάθμιση και λειτουργία των δημοτικών κινηματογράφων.

Ο Μάνος Πετούσης
Άλλος ένα ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς, ο Μάνος Πετούσης ασχολείται με τα κοινά. Έχει διατελέσει αντιδήμαρχος Χαΐδαρίου ενώ έβαλε υποψηφιότητα πέρσι ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά. Και μάλιστα ήρθε σε εξαιρετική θέση συγκεντρώνοντας 2.658 ψήφους στον Δυτικό τομέα της Αθήνας.

Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης
Ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης (στον Σασμό υποδύεται τον Βασίλη Σταματάκη) κατέβηκε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Ηράκλειο με την παράταξη του Αλέξη Καλοκαιρινού «Δικαίωμα στην Πόλη». Έχει διατελέσει επίσης υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου.

Ο Δημήτρης Λάλος (Μαθιός) και ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης (Βασίλης Σταματάκης) -Φωτογραφία: NDP
Μάλιστα η Μαρία Τσομπανάκη και ο Δημήτρης Λάλος είχαν αναρτήσει support βίντεο στα σόσιαλ μίντια ζητώντας από τον κόσμο να τον ψηφίσει.

Σταύρος Καραγιάννης
Ένας ακόμη ηθοποιός από την σειρά «Σασμός», ο οποίος είναι και σκηνοθέτης κατέβηκε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Πειραιάς Νικητής, στο Πειραιά.

www.iefimerida.gr

Back to top button
Close
Close