Beauty experts

Σαγηνευτικά σχέδια, κόκκινα και μπορντό μανικιούρ!

Ανακαλύψτε μια νέα συλλογή με ιδέες για εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια που θα ανανεώσουν το χειμωνιάτικο μανικιούρ σας. Πρόκειται για προτάσεις βασισμένες στα κορυφαία nail trends της εποχής που καλύπτουν όλα τα γούστα.

Ποια είναι όμως τα χρώματα βερνικιών που θα φορεθούν αυτή τη σεζόν και ποια nail art σχέδια θα τα απογειώσουν; Ρίξτε μια ματιά στα εντυπωσιακά νύχια για τον Χειμώνα που ακολουθούν και πάρτε ιδέες!

Κορυφαία χρώματα νυχιών για τον Χειμώνα

Νύχια Χειμώνας (1)

Σύμφωνα με τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για τον Χειμώνα, τα χρώματα μανό που θα κυριαρχήσουν είναι τα ουδέτερα, κόκκινα, μπορντό και μαύρα. Από εκεί και πέρα, θα φορεθούν επίσης πολύ όλα τα σκούρα βερνίκια, όπως και τα glitter.

Τα nude νύχια θα αποτελέσουν και αυτή την περίοδο μια πολύ όμορφη επιλογή για εντυπωσιακά χειμωνιάτικα μανικιούρ. Χρησιμοποιήστε λοιπόν αποχρώσεις του μπεζ, ροζ και απαλού καφέ, καθώς και το ανοιχτόχρωμο γκρι για να βάψετε τα νύχια σας.

Εξίσου αισθητή θα κάνουν φυσικά την παρουσία τους και τα διαχρονικά, σαγηνευτικά κόκκινα νύχια σε έντονους ή πιο σκούρους μπορντό τόνους.

Μιας και αναφερόμαστε στα νύχια του Χειμώνα, δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν από την χρωματική παλέτα του μανικιούρ τα σκούρα μανό, με κορυφαία επιλογή το μαύρο. Δοκιμάστε επίσης το καφέ, γκρι, μπλε και μωβ που είναι top στις προτιμήσεις των γυναικών.

Αν πάλι θέλετε να κάνετε ένα πιο λαμπερό βάψιμο νυχιών, μπορείτε να επιλέξετε τα γκλίτερ βερνίκια.

Νύχια Χειμώνας (21)
Νύχια Χειμώνας (23)
Νύχια Χειμώνας (67)
Νύχια Χειμώνας (20)

Το κόκκινο της φωτιάς, της καυτερής πιπεριάς, αλλά και το πορτοκαλοκόκκινο είναι μερικές μόνο από τις έντονες αποχρώσεις που μπορείτε να βάψετε τα νύχια για τον Χειμώνα. Σε περίπτωση όμως που θέλετε ένα πιο σκούρο χρώμα βερνικιού, μπορείτε να δοκιμάσετε το red wine, το burgundy, αλλά και το μπορντό.

Συνδυάστε το κόκκινο μανό με γκλίτερ, στρας και μεταλλικά διακοσμητικά, κάνοντας εκπληκτικά μανικιούρ για την εποχή. Εναλλακτικά, δημιουργήστε ένα πιο απλό και ήπιο nail art με μαύρο ή λευκό βερνίκι πάνω στα νύχια.

Πάρτε περισσότερες ιδέες για σαγηνευτικά κόκκινα νύχια.

Νύχια Χειμώνας (26)
Νύχια Χειμώνας (29)
Νύχια Χειμώνας (68)

Κι ενώ το κόκκινο χρώμα είναι γενικότερα πολύ δημοφιλές, το μπορντό είναι must στα νύχια για τον Χειμώνα. Πρόκειται για μια σκούρα απόχρωση του κόκκινου που συνδυάζεται εύκολα με όλα τα ρούχα και είναι πολύ εντυπωσιακή από μόνη της.

Χρησιμοποιήστε το σκέτο ή ως βάση για εντυπωσιακό γαλλικό στα νύχια. Εναλλακτικά, συνδυάστε το με λαμπερές λεπτομέρειες για να δημιουργήσετε ένα άκρως εκθαμβωτικό μανικιούρ.

Beautykiriaki.gr

Back to top button
Close
Close