Lifestyle news

Σήμερα ο γάμος της Τζούλιας Νόβα

Το απόγευμα η Τζούλια Νόβα και ο Μιχάλης Βιτζηλαίος θα πραγματοποιήσουν τον πολιτικό γάμο τους στην Πάρνηθα και η εγκυμονούσα παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Οι δυο τους θα παντρευτούν στην Πάρνηθα και ο θρησκευτικός γάμος τους θα γίνει στο μέλλον, όταν με το καλό έρθει στον κόσμο το πρώτο παιδί τους.

Η Τζούλια Νόβα είχε βρεθεί πριν μερικές ημέρες στο “Πρωινό” όπου και αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της, λέγοντας:  «Κοντεύω επτά μηνών. Το ζω πολύ όμορφα, ειδικά τώρα που έχω αρχίσει και την αισθάνομαι. Είναι μεγάλο ζιζάνιο. Κουνιέται ασταμάτητα. Ειδικά της αρέσει πολύ όταν τρώω».

Το ζευγάρι απολαμβάνει όμορφες στιγμές και στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι”, είχε δείξει το προσκλητήριο γάμου τους και είχε δηλώσει: «Έχω πολύ εύκολη εγκυμοσύνη. Το μόνο που με άγχωσε στο νυφικό ήταν να μη φανεί η κοιλίτσα μου. Δεν είμαι από εκείνες που την επιδεικνύουν. Θέλω σε 1-2 μήνες να έχω επανέλθει. Θέλω ο άντρας μου να με βλέπει όπως με γνώρισε. Δεν επιδιώξαμε την εγκυμοσύνη έτυχε, ήταν θαύμα. Έγινε μια φορά και οι πιθανότητες ήταν μηδαμινές. Ήταν γραφτό να γίνει. Όταν πήγαμε στον γιατρό και ακούσαμε την καρδούλα του πάθαμε σοκ».

HELLO Greece

Back to top button
Close
Close